.

O victimă a atacului cu otrava Novichok s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei în Marea Britanie

Distribuie prietenilor tai!

Ambasadorul Rusiei în Marea Britanie, Alexander Yakovenko, s-a întâlnit la Londra cu un supravieţuitor al atacului cu otrava Noviciok, Charlie Rowley. Diplomatul rus a spus că Moscova nu putea să fie în spatele atacului cu agentul neurotoxic de anul trecut din oraşul englez Salisbury, pentru că nu toate victimele au murit. Partenera lui Charlie Rowley, Down Sturges, a încetat din viață după ce a pus mâna pe o sticlă cu parfum care ar fi conținut agentul neurotoxic noviciok. Otrava a fost folosită pentru uciderea fostului spion Serghei Skripal şi a fiicei lui Iulia anul trecut. Cei doi au supravieţuit atacului.
Rowley a stat în comă 10 zile şi are acum probleme de sănătate. ”M-am dus ca să-l întreb: ‘De ce ţara dumneavoastră mi-a omorât prietena ?’, dar nu am primit de fapt nici un răspuns, ci doar propagandă rusească”, a declarat Rowley în Sunday Mirror.
”Mi-a plăcut ambasadorul, dar cred că ceea ce el a spus, încercând să justifice că Rusia nu este responsabilă, a fost ridicol… El continua să spună că substanţa n-a fost categoric agentul noviciok pe care ei l-au produs, deoarece, dacă ar fi fost, i-ar fi omorât pe toţi”, a mai spus  Rowley.

Interesant:   Cutremur puternic in Taiwan
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.