.

O scoala islamica din Olanda are legaturi cu teroristii

Distribuie prietenilor tai!

Cornelius Haga Lyceum, scoala islamica din Amsterdam, ar avea de ani de zile legaturi cu o grupare terorista. Semnalul de alarma a fost tras de ministrul olandez al justitiei si securitatii. Iar AIVD, serviciile de informatii olandeze, dispun de date care confirma ca, din anul 2000, consiliul director e in contact cu mediile islamului radical.

Emiratul Caucaz

Potrivit datelor detinute de autoritatile olandeze, conducerea scolii islamice ar avea de 3 ani legaturi cu Emiratul Caucaz, o grupare jihadista, care doreste instituirea unui califat in Caucazul de Nord. Emiratul Caucaz se afla in spatele mai multor atentate de la Moscova.

Demisia sau inchiderea scolii

Marea majoritate a cursurilor sunt indoctrinare salafista. Salafismul este cea mai radicala forma a Islamului, iar adeptii lui lupta pentru sharia si pentru instituirea regimului islamic. Autoritatile considera ca e un mare pericol ca elevii sa fie radicalizati si cer demisia conducerii. In cazul in care consiliul director refuza sa demisioneze, guvernul olandez va retrage autorizatia de functionare a scolii islamice.

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari

 

M.V.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.