.

O moarte suspecta

Distribuie prietenilor tai!

Pedofilul Jeffrey Epstein, bogat om de afaceri si procurator de minore pentru unii dintre cei mai importanti oameni ai lumii, a fost gasit mort in celula sa dintr-o inchisoare din New York.

Moartea lui, prezentata de conducerea penitenciarului drept sinucidere, ridica insa multe semne de intrebare. Oare a fost redus la tacere pentru ca urma sa dezvaluie secrete distrugatoare pentru multi politicieni americani ? Cum de s-a putut sinucide, tinand cont ca mai incercase acum doua saptamani ? De ce autoritatile federale nu au luat masurile cuvenite pentru a-l impiedica sa-si ia zilele ?

Procurorul general al SUA, William Barr, a anuntat ca Departamentul de Justitie impreuna cu FBI deschid o ancheta pentru a face lumina in aceasta moarte suspecta.

Epstein a fost gasit inconstient in celula

In varsta de 66 de ani, Epstein a fost gasit in stare de inconstienta in celula sa din penitenciarul special de la Metropolitan Correctional Center. Se pare ca s-a spanzurat. A fost imediat dus la spital, unde s-a constatat decesul. El a fost arestat pe 6 iulie, sub acuzatia ca platea fete, sub 18 ani, pentru raporturi sexuale la vilele sale. Organiza adevarate orgii, la care fetele erau fortate sa presteze perversiuni inimaginabile, iar lista “clientilor” ar include nume grele, intre care fostul presedinte american, Bill Clinton, printul Andrew, staruri de la Hollywood, jurnalisti celebri, oameni de afaceri de calibru greu: Kevin Spacey, Anderson Cooper, Oprah Winfrey, Will Smith si multi, multi altii.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Insula orgiilor

Epstein avea o insula, pe care el o numea “Little St. Jeff’s,” unde se pare ca aveau loc cele mai desantate petreceri. Pe insula lui Epstein se afla o cladire ciudata, ca un templu, cu o arhitectura stranie si simboluri pedofile. Cei care au lucrat la constructie se tem sa povesteasca, dar cativa au rupt tacerea si au relatat, sub protectia anonimatului, ca in interior este un adevarat labirint, iar partea subterana este extrem de bizara si ea. Nu este exclus ca pe langa orgiile sexuale, in cladire sa fi avut loc diverse ritualuri sataniste.

Multi rasufla usurati ca Epstein a murit

Printr-o stranie coincidenta, Epstein a murit chiar la o zi dupa ce procuratura americana a prezentat o serie de documente incendiare privind legaturile traficantului de carne vie cu multe din cele mai influente personaje din America, dar si din alte tari importante. Este insa doar varful icerbergului, asa ca nu este exclusa ipoteza ca ar fi fost lichidat in inchisoare, la comanda unor VIP-uri, care se temeau ca pe parcursul procesului va face marturisiri complete, in schimbul reducerii pedepsei.

Interesant:   Biden, un cadavru politic

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.