.

O gamă largă de cărucioare pentru bebeluși – un avantaj sau un dezavantaj pentru părinți?

image001
Distribuie prietenilor tai!

Când cel mai prețios dar al nostru, și anume copilul, apare în viață, noi ca părinți vrem să-i oferim tot ce este mai bun. În perioada cât este bebeluș, îngrijirea sa este legată de acele lucruri cărora omul modern le-a acordat importanță ca fiind extrem de necesare.

Acest lucru se referă la cărucior în toată puterea cuvântului. Alegerea lui pentru mulți părinți este una dintre deciziile dificile. Ezitările sunt legate de întrebări precum: Căruciorul este combinat? Triciclu sau cu patru roți? Pliabil sau nu? Are un landou plus un scaun auto?

Poate părea complicat, dar trebuie să recunoaștem că gama largă de puncte de vânzare cu amănuntul reprezintă un plus, mai degrabă decât un dezavantaj.

Cu toate acestea, care sunt criteriile importante pentru a lua decizia corectă atunci când alegeți un cărucior. Acestea sunt modelul, cadrul, roțile, frânele, materialele textile, accesoriile, gama de culori.

Model

Pe piață, cărucioare pentru bebeluși sunt împărțite în: modele pentru toate sezoanele, modele pentru vara, modele combinate, 2 în 1, 3 în 1, cu trei sau patru roți, cu un landou, modele ușoare și modele pentru gemeni. Aici preferințele personale sunt determinate de nevoile individuale. Cu toate acestea, fiecare dintre tip de cărucior are caracteristici suplimentare. Chiar dacă alegeți modelul, următorii factori vă vor ajuta să restrângeți cercul exact la ceea ce aveți nevoie.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Cadrul

Baza fiecărui cărucior este primordială deoarece de asta depinde siguranța bebelușului. Materialul cadrului este, de asemenea, decisiv, deoarece acesta va determina greutatea căruciorului, precum și dacă acesta va fi capabil să se plieze. Acestea sunt criterii foarte importante.

De exemplu, dacă nu aveți suficient spațiu acasă, în mașină sau în lift, veți dori cu siguranță căruciorul să nu fie pliabil. Dacă locuiți la etaj sau trebuie să urcați multe scări în fiecare zi, atunci veți paria pe modele ușoare.

image002

Roțile

Deseori dilema este o triciclu sau un cărucior cu patru roți. Avantajul primului tip este manevrabilitatea, în timp ce al doilea în plus este o stabilitate mai mare. Ca și în cazul mașinilor și bicicletelor, tipul de roți este crucial pentru terenul care poate fi parcurs cu un cărucior.

Contează dacă roțile  sunt din plastic sau cauciuc, mici sau mari. Consultanții din magazin și descrierea fiecărui produs vor fi un ghid pentru modelul care va fi cel mai aplicabil în condițiile în care veți utiliza căruciorul. Regula este că roțile mici sunt o marcă comercială pentru modelele ușoare, manevrabile și pliabile, în timp ce cele mai mari sunt recomandate pentru terenuri neuniforme și sunt pentru cărucioare mai grele.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Frânele și amortizoarele

La fel ca orice vehicul, frâna nu trebuie subestimată. Frânele bune garantează staționarea căruciorului atunci când aveți nevoie de asta. Chiar mai bine, frâna este ușor de acționat cu un singur picior. Fiecare mamă știe foarte bine că mâinile ei sunt aproape întotdeauna ocupate cu toate, chiar și în cele mai sublime momente.

În ceea ce privește amortizoarele, experții sunt convinși că cele mari oferă un confort mai bun celui mic din cărucior. Acest lucru este deosebit de important pentru nou-născuți. În cărucioare de vară concepute pentru băieți și fete mai mari, sunt acceptabile compromisuri doar în ce privește această caracteristică.

Textilele și accesoriile

Igiena este primordială pentru bebeluși și copii mici. Cu cât este mai ușor să separați părțile căruciorului pentru a fi spălate și împrospătate, cu atât mai bine. Este de preferat ca materialul să fie realizat din materiale naturale, astfel încât bebelușul să nu se încălzească. Modelele moderne sunt realizate din țesături impermeabile și rezistente la vânt.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Accesoriile devin din ce în ce mai diverse și originale. Cu toate acestea, cel mai important lucru este că multe dintre ele sunt absolut necesare. Se referă la portbagaj și la gențile organizatoare cu care se vând cele mai multe cărucioare. Facilitățile suplimentare sunt umbrele, copertine, suporturi pentru sticle.

Modelele combinate au, de asemenea, plase pentru țânțari, huse de ploaie, pungi termice, tampoane, jucării. Varietatea este minunată, dar majoritatea suplimentelor ajută părinții și conferă plimbări fericite și fără probleme cu copilul.

image003

Alegerea unui cărucior va fi și mai ușoară dacă alegeți Kidso.ro unde există tot ce aveți nevoie pentru copii mai mici și mai mari. Produsele îndeplinesc standardele internaționale și sunt de o calitate excepțională.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.