.

Numire controversată la șefia Institutului Fundeni. Noul manager, o supusă a lui Darius Vâlcov

Distribuie prietenilor tai!

În ultima zi de mandat, ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea, a semnat un ordin prin care a numit-o pe Adriana Cotel, la conducerea Institutului Fundeni. Cotel e cunoscută drept o protejată a fostului ministru de finanțe Darius Vâlcov, consilier al Vioricăi Dăncilă, și a fost director al Agenției Naționale a Medicamentului și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Informația a fost făcută publică de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, pe pagina sa de Facebook. Știrea a fost confirmată de medicul Alina Tănase, managerul interimar al spitalului, până astăzi. “Vă anunț că începând de astăzi, mandatul meu de manager interimar a încetat. În locul meu a fost numită doamna Adriana Cotel. Eu revin în secția în care muncesc de peste două decenii. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul”, a spus medicul Alina Tănase într-un mesaj trimis HotNews.

“Incredibil! Ultima mizeriei a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea! Mincinoasă pesedistă Pintea, a numit-o azi, pe fosta țiitoare a lui Vâlcov, fosta președintă CNAS, Adriana Cotel, manager la…Institutul Clinic Fundeni! PSD trebuie să dispară cu toate pintele și vâlcoavele care sugrumă sistemul sanitar! Tupeul Sorinei Pintea este incredibil și arată firea rapace și lacomă de putere a acestei doamne, care a păcălit multă lume cu lacrimile de crocodil, produse la comandă, la ore de maximă audiență!”, a scris deputatul USR Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.