.

Nu s-a ajuns la niciun acord pentru desemnarea procurorului-șef european

Distribuie prietenilor tai!

Negociatorii Parlamentului European şi cei ai Consiliului Uniunii Europene nu au ajuns la un acord, nici miercuri, cu privire la numirea primului procuror-şef european. Pentru această înaltă funcție candidează fostul procuror-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi. Următoarea întâlnire pentru desemnarea procurorului-șef este prevăzută pentru data de 4 aprilie.
În cazul în care negociatorii Parlamentului European şi ai Consiliului Uniunii Europene nu vor ajunge la un acord nici pe 4 aprilie, următoarea şi ultima dată prevăzută pentru aceste negocieri este 10 aprilie.

Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a anunțat pe 8 martie că Laura Codruţa Kovesi este candidata Parlamentului European pentru funcţia de procuror-şef european.
Antonio Tajani a menţionat că, în conformitate cu reglementările în vigoare, Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene numesc de comun acord procurorul-şef european pentru un mandat de 7 ani care nu poate fi reînnoit.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.