.

Nou pe piața din România: Mama.ro – marketplace complet, cu articole și soluții moderne pentru creșterea copiilor

mama
Distribuie prietenilor tai!

Viața de părinte este plină de provocări, din momentul în care află că așteaptă un copil și viața se planifică diferit, la sosirea bebelușului de la maternitate, programul zilnic în fiecare etapă, creșterea și educația celui mic până la majorat și dincolo de acesta. Practic, aventura nu se termină niciodată, emoțiile și prioritățile se schimbă permanent, iar copilul este ființa în jurul căreia gravitează multe activități, dorințe și visuri. Nu este ușor, însă pentru primii ani de viață ai copilului, părinții din România pot afla un aliat de nădejde în ceea ce privește necesarul de articole care vor înlesni îndeplinirea misiunii de creștere și îngrijire a celui mic. Mama.ro este un marketplace complet, cu produse și soluții moderne pentru creșterea copiilor, care îi ajută pe părinți să bifeze tot ce este necesar pe o listă de cumpărături întocmită pentru a acoperi nevoile pentru hrănire, siguranță și confort, transportul bebelușului, joacă, plimbare și monitorizare.

În spatele acestei abordări noi pe piața din România și a noului marketplace lansat recent în mediul online se află o echipă puternică de specialiști cu experiență, fiecare competent în domeniul său, care a făcut ca în scurt timp Mama.ro să devină cunoscut, apreciat și certificat deja ca Magazin de încredere Trusted.ro. Laurian Șandru, managing partner și antreprenor cu peste 10 ani de experiență în afaceri de succes, ne-a oferit informații despre Mama.ro, platforma care înglobează produse pentru copii și sfaturi de la specialiști în creșterea copiilor.

  1. Ce aduce nou Mama.ro pe piața de e-commerce din România?

Mama.ro aduce o abordare diferită a conceptului de marketplace destinat copiilor și părinților de bebeluși și copii mici. Pentru orice părinte, din momentul în care se naște, copilul devine centrul universului și este preocupat să îi ofere tot ce este mai bun, cele mai noi și eficiente metode de îngrijire pe care le poate produce, achiziționa sau folosi în fiecare etapă de creștere a celui mic. În ceea ce privește oferta de produse, ne extindem atât pe orizontală, cuprinzând cât mai multe categorii, pentru toate nevoile părinților în îngrijirea, confortul și siguranța copiilor, cât și pe verticală, fiecare categorie cuprinzând produse adaptate pentru diverse bugete ale familiei. Practic, pentru amenajarea completă a camerei copilului, pentru accesorii necesare hrănirii, pentru transport, condiții optime de temperatură și umezeală, pentru igienă, sănătate, distracție și siguranță a celor mici, părinții se pot aproviziona de pe același site.

Interesant:   Faci mult sport? Iata cateva sfaturi privind dieta sportiva

Este o platformă gândită și structurată pentru a înlesni identificarea produselor de care are nevoie părintele, pentru a facilita căutările și pentru a ușura experiența cumpărăturilor, obositoare pentru multe persoane.

  1. De unde ideea unei platforme care să satisfacă toate nevoile părinților cu copii mici?

Experiența în afaceri mi-a dovedit că oricât de puternică ar fi competiția pe o piață, se poate pătrunde cu abordarea potrivită. Mama.ro răspunde unei nevoi reale a părinților ocupați din zilele noastre, iar o sesiune de shopping bine chibzuit și sigur în acest marketplace scutește ore de căutări sau de alergat prin magazinele fizice. Încercăm să acoperim cu o cantitate cât mai mare de informații descrierile produselor, modul de folosire, astfel încât să cumpărătorul să fie ghidat corect spre articolele de care are într-adevăr nevoie. Pentru orice detalii suplimentare, avem personal specializat care le stă la dispoziție cu sfaturi competente.

Revenind la idee… Avem în echipa Mama.ro părinți care au trecut și trec prin tot felul de experiențe în creșterea copiilor și ne putem exprima liber în ceea ce privește nevoile pe care le-am avut la un moment dat. Pentru generațiile mai vechi, în multe privințe, îngrijirea copiilor de astăzi pare mult mai ușoară, cu atâtea înlesniri și articole care nici nu se inventaseră cu ani sau decenii în urmă sau nu ajunseseră pe piața din România. Chiar și părinții tineri se bucură când află că există un dispozitiv care te ajută să îndeplinești o anumită sarcină pe care au executat-o greu, neștiind că se poate atât de ușor. Ne aprovizionăm deci cu produse utile, care satisfac nevoi și ușurează munca părinților de a oferi o copilărie cât mai fericită și confortabilă celor mici.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

Totodată, ne-am propus să combinăm partea materială a îngrijirii copiilor cu sfaturi, articole de blog despre creșterea celor mici, despre nutriție, despre stiluri de parenting și stil sănătos de viață. În cadrul unui blog pe care părinții pot citi deja articole bine documentate scrise de colaboratorii noștri specializați, abordăm și subiecte delicate, despre care oamenii se feresc să vorbească, cum ar fi depresia postpartum atât la mămici, cât și la tătici.

  1. Care sunt cele mai căutate produse pentru copii la Mama.ro?

Avem, desigur, produse situate în top vânzări, cum ar fi pătuțurile, cărucioarele de bebeluși, scoicile și scaunele auto, însă se poate observa această tendință a cumpărătorului, pe care noi am intuit-o bine, de a bifa cât mai multe nevoi pe o listă de achiziții. Întotdeauna produsul-locomotivă va fi unul în care se investește mai mult, articol de mobilier, de transport sau dispozitive electronice, la care se vor adăuga mai multe consumabile și obiecte mici.

  1. Care sunt planurile pentru dezvoltarea platformei?

În prezent avem peste 40.000 de produse care așteaptă listarea pe site, se lucrează intens, concomitent cu negocieri și discuții cu furnizorii pentru achiziția altor articole și extinderea gamei de produse. Vom continua să promovăm calitatea, diversitatea, să ne punem la curent cu noutățile în domeniu și să acoperim și zona de comunicare cu părinții, prin articole de blog, a căror utilitate este indubitabilă. Contăm aici pe specialiști acreditati.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă
Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.