.

Noile recorduri intrate în Guiness Book: Cel mai înalt adolescent și câinele cu cele mai lungi urechi

Distribuie prietenilor tai!

De la câinele cu cele mai lungi urechi până la cel mai înalt adolescent din lume, Cartea Recordurilor Guinness a prezentat cele mai noi recorduri care vor intra în ediţia din 2022, informează Reuters.

Ediţia de anul acesta, lansată joi, include o serie de recorduri şi performanţe, printre care cel mai rapid mers în mâini şi cele mai multe sărituri cu coarda peste propriul păr în timp de 30 de secunde.

Briton Bethany Lodge, care a făcut gimnastică de la o vârstă fragedă, a stabilit recordul pentru cele mai rapide rostogoliri înainte pe o distanţă de 100 de metri – 42,64 secunde – şi cele mai multe exerciţii burpee cu săritură pe spate realizate de o femeie în 30 de secunde – cinci.

”Este o senzaţie incredibilă să obţii un titlu Guinness World Record. Nu am crezut că voi face vreodată aşa ceva. Când eram mică, mereu deschideam cărţile şi citeam despre lucrurile incredibile pe care le pot face oamenii”, a spus Lodge.

”Aşa că pare puţin ireal să ştiu că am realizat un record, iar acum sunt în carte”, a mai spus ea.

Americanul Zion Clark, care s-a născut fără picioare, a doborât recordul pentru cel mai rapid mers în mâini pe o distanţă de 20 de metri, cu un timp de 4,78 de secunde.

Laetitia Ky din Coasta de Fildeş a stabilit recordul pentru cele mai multe sărituri cu coarda peste propriul păr în 30 de secunde – 60. Tânăra de 25 de ani, fotomodel, actriţă şi artistă, este cunoscută pentru sculpturile pe care le face din propriul păr.

”Pentru acest nou record, Laetitia şi-a împletit părul adăugând extensii pentru a forma o ‘coardă’ cu care să poată face sărituri”, a precizat Guinness World Records într-un comunicat. ”A încercat astfel să obţină acest record pentru a inspira şi alţi oameni să-şi aprecieze talentele”.

Recordul pentru cel mai înalt adolescent (băiat) a fost stabilit de Olivier Rioux, care măsoară 226,9 centimetri în înălţime.

Lou, a cărei stăpână este americanca Paige Olsen, este câinele cu cele mai lungi urechi din lume, care măsoară 34 de centimetri.

Câinele Lollipop şi pisica Sashimi din Canada deţin recordul pentru cea mai rapidă deplasare pe scuter realizată de un câine şi o pisică pe o distanţă de cinci metri, într-un timp de 4,37 secunde.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.