.

Noi mergem la vot! Veniţi şi voi!

Distribuie prietenilor tai!

Duminică 26 mai este o zi importantă pentru viitorul european al României dar şi pentru statul de drept din ţara noastră. Este ziua alegerilor pentru Parlamentul European, în care trebuie să decidem cei 32 de reprezentanţi ai României, pe cei care nu sunt marionete de partid şi încearcă să ajungă deputaţi pentru a scăpa de dosarele penale.

De aceste alegeri depind următorii cinci ani ai României, ani în care se va decide viitorul unei noi generaţii de tineri. Votul DA la cele două întrebări de la referendum vor asigura o stabilitate a Justiţiei şi vor împiedica anumiţi politicieni să creadă că pot schimba legile după bunul lor plac, pentru a se salva de închisoare.

Votul pentru Parlamentul European reprezintă şi o încredere acordată politicii Uniunii Europene, mai ales că în ultimii 12 ani, de când suntem membri ai UE, am beneficiat de sprijin financiar şi logistic din partea marii familii europene. Europa este familia în care trăim, familia în care ne creştem şi educăm copiii, familia în care muncim şi de la care primim ajutor şi sprijin.

Interesant:   Seful Consiliului Judetean Prahova, in vizorul DNA; Iulian Dumitrescu, PNL, a fost adus cu mandat la DNA Bucuresti

Mergem la vot pentru a apăra principiile europene, pentru a spune NU corupţiei şi clientelismului şi pentru a progresa. Europa ne-a învăţat în cei 12 ani să înţelegem mai bine lucrurile care se întâmplă în jurul nostru. De când suntem europeni cu acte în regulă avem dreptul să călătorim liber şi putem munci în orice loc al Europei. Putem solicita fonduri europene pentru afacerile noastre şi beneficiem de protecţia legislaţiei europene, învăţăm din experienţa de zeci de ani a colegilor din alte ţări şi dăm, la rândul nostru, mai departe, lecţii.

Un reprezentant în Parlamentul European este vocea noastră, oglinda noastră, nu doar un politician corupt, client de partid, care ia un salariu uriaş din care cotizează şi la formaţiunea care l-a promovat.

Votul nostru din 26 mai este votul pentru Europa!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.