.

Noi masuri in lupta impotriva pandemiei provocate de coronavirus

Distribuie prietenilor tai!

Toate tarile lumii iau masuri dramatice in incercarea de a stavili raspandirea pandemiei provocate de noul si misteriosul coronavirus. A fost o zi neagra pentru tarile cele mai afectate: Italia a inregistrat 368 de decese intr-o singura zi. In total, in Italia au murit, pana acum, 1809 persoane. Spania: 98 de morti in 24 de ore, iar in Franta, tot decurs de o zi au mai murit 29 de oameni, totalul fiind de 120 de morti.

Germania : se reintroduc controalele la granita cu Franta, Austria, Danemarca, Luxemburg si Elvetia. Vor avea voie sa treaca frontiera doar navetistii.

Turcia: de astazi, se inchid barurile si cluburile de noapte. Numarul infectatilor este de 18. Acum cateva zile, Turcia a suspendat zborurile spre si dinspre Germania, Franta, Spania, Norvegia, Danemarca, Austria, Suedia, Belgia si Olanda. Cursele aeriene de Italia, China, Coreea de Sud, Iran si Irak erau deja intrerupte.

Interesant:   Razboiul din Ucraina schimba rutele heroinei catre UE

Slovenia : de maine inchide complet traficul aerian.  Pana in prezent, sunt 219 cazuri si un deces. De astazi, toate barurile, restaurantele, salile de sport, saloanele de coafura, cinematografele si majoritatea magazinelor sunt inchise, cu exceptia magazinelor alimentare, care raman deschise, dar primesc un numar limitat de clienti. Transportul in comun va fi suspendat.

Cehia : e stare de urgenta de cateva zile, iar de astazi au fost inasprite restrictiile. Se interzic deplasarile. Oamenii nu mai au voie sa mearga decat la serviciu, la cumparaturile esentiale si in alte deplasari urgente. Cehia are 253 de cazuri de imbolnavire, dar niciun deces. S-au inchis deja magazinele si restaurantele.

Serbia : presedintele a decretat starea de urgenta. Serbia are 46 de cazuri de infectie cu coronavirus. S-au inchis gradinitele, scolile, universitatile. Spitalele vor fi pazite de armata, iar politia ii va supraveghea pe cei plasati in autoizolare. Cei care nu respecta autoizolarea la domiciliu vor fi pedepsiti cu trei ani de inchisoare.

Interesant:   Razboiul din Ucraina schimba rutele heroinei catre UE

Portugalia : isi inchida granita cu Spania, pentru turisti, pentru cel putin o luna. In Portugalia sunt peste 245 de cazuri.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.