.

Nimic nou pe frontul de vest, cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA

Distribuie prietenilor tai!

Lungmetrajul e un remake german dupa filmul clasic, cu acelasi nume, despre ororile razboiului. A primit 14 nominalizari. Este ceva rarissim ca un film care nu e in engleza sa primeasca atat de multe nominalizari.

Regizat de Edward Berger si produs de Netflix pornind de la romanul omonim publicat in 1928 de scriitorul german Erich Maria Remarque, filmul Nimic nou pe frontul de vest va concura la categoriile cel mai bun film, cel mai bun film in alta limba decat engleza, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu adaptat, cel mai bun actor in rol secundar, cea mai buna coloana sonora, cea mai buna distributie, cea mai buna imagine, cel mai bun montaj, cea mai buna scenografie, cele mai bune costume, cel mai bun machiaj si coafura, cel mai bun sunet si cele mai bune efecte vizuale.

Comedia neagra The Banshees of Inisherin si productia SF despre universuri paralele Everything Everywhere All At Once au primit cate 10 nominalizari la editia din acest an a premiilor BAFTA.

Pe locul urmator în clasamentul filmelor cu cele mai multe nominalizari se află lungmetrajul biografic Elvis, care va concura la noua categorii de premii. Gala de decernare a premiilor BAFTA va avea loc pe 19 februarie la Londra.

La categoria cel mai bun actor in rol principal concureaza : Austin Butler (Elvis), Brendan Fraser (The Whale), Colin Farrell (The Banshees of Inisherin), Daryl McCormack (Good Luck to You, Leo Grande), Paul Mescal (Aftersun), Bill Nighy (Living).

La categoria cea mai buna actrita in rol principal au fost nominalizate :  Cate Blanchett (Tár), Viola Davis (The Woman King), Danielle Deadwyler (Till), Ana De Armas (Blonde), Emma Thompson (Good Luck to You, Leo Grande), Michelle Yeoh (Everything Everywhere All At Once).

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.