.

Nicușor Dan, susținut la Primăria Capitalei de PNL

Distribuie prietenilor tai!

Președintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunțat că PNL susţine candidatura lui Nicuşor Dan la funcţia de primar general al Capitalei, în alegerile din acest an. “Am garanţia că Nicuşor Dan va câştiga Primăria Capitalei, indiferent care va fi formula politică ce îl va susţine”, a declarat Orban.
Preşedintele liberalilor a mai susţinut că în toate sectoarele, mai puţin sectorul 3, are garanţia că PNL va câştiga alegerile locale.
“Nu exclud nicio formă de colaborare cu partenerii noştri cu care de altfel de patru ani de zile suntem umăr la umăr, am purtat toate bătăliile importante atât la nivelul Parlamentului, cât şi în ceea ce priveşte bătălia cu PSD”, a mai spus Orban. Liderul PNL a explicat decizia de a-l susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.
“Decizia pe care am luat-o a fost o decizie care ţine cont de cunoaşterea problemelor Bucureştiului, de interesul major pe care l-a manifestat de-a lungul ultimilor ani pentru a găsi soluţii chiar fiind în afara administraţiei Bucureştiului şi, de asemenea, decizia este luată şi dintr-un motiv foarte serios – că mă regăsesc printre soluţiile pe care le propune Nicuşor Dan pentru problemele Bucureştiului”, a menţionat Orban.

Interesant:   România intră în spațiul Schengen

Nicuşor Dan îi mulţumeşte liderului PNL, Ludovic Orban, pentru susţinerea acordată şi anunţă că în cazul în care va câştiga un mandat de primar, va susţine mediul de afaceri.
“Mulţumesc preşedintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susţinerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condiţiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziţie. Prin acest gest de responsabilitate, dorinţa bucureştenilor de a avea un candidat unic al Opoziţiei împotriva administraţiei Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată”, a anunţat Nicuşor Dan.
“Oraşul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacţiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizaţiile în termenul legal. Vom fi o interfaţă între mediul de afaceri local şi sistemul local de învăţământ. Vom avea o politică corectă şi predictibilă de achiziţii publice. Vom ajuta financiar şi logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative şi cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferinţe care să pună Bucureştiul pe harta globală de business”, a adăugat Nicușor Dan.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.