.

Nicușor Dan se vaccinează după ce își face analizele

Distribuie prietenilor tai!

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că se va vaccina după ce va face o serie de teste pentru care nu a avut timp deocamdată, deoarece trebuie să se ocupe de urgenţe legate de administraţia locală.

“Mă voi vaccina după ce voi face un număr de teste pe care nu am apucat încă se la fac, pentru că există nişte urgenţe acum, care sunt mai importante pentru bucureşteni. (…) Am spus că mă voi vaccina”, a precizat edilul într-un interviu difuzat duminică de Digi 24.

Nicuşor Dan a respins informaţiile conform cărora întâlnirea cu premierul Florin Cîţu de joi ar fi fost mutată de la Guvern la sediul PNL din cauza faptului că nu avea certificat verde la momentul respectiv.

“M-am dus la Guvern şi acolo, când intram pe scări, am stat o secundă de vorbă cu doctorul Arafat, care venea şi el la guvern. Am fost anunţat că întâlnirea are loc la (…) sediul PNL”, a spus el.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

Nicuşor Dan a menţionat că, în cazul în care întâlnirea ar fi avut loc la Guvern, ar fi avut posibilitatea să se testeze la Palatul Victoria.

“Dacă întâlnirea ar fi avut loc acolo (la Guvern – nr.) m-aş fi testat acolo şi aş fi intrat la acea întâlnire. Numai că nu acesta a fost motivul pentru care întâlnirea s-a mutat. (…) Există instituţii, printre care Guvernul României, care au această facilitate (de testare – n.r.)”, a spus primarul.

El a declarat că nu şi-a pus problema obţinerii certificatului verde şi că acesta nu îi este solicitat la intrarea în PMB, având în vedere că Primăria este locul său de muncă. Nicuşor Dan a reamintit că a trecut prin boală, menţionând că primul test pozitiv l-a făcut în jurul datei de 20 aprilie, iar de la momentul respectiv au trecut mai mult de şase luni.

“Nu mi-am pus problema să îmi obţin certificat verde, pentru că viaţa mea înseamnă să mă trezesc de dimineaţă, să mă duc la 9.00 la Primărie şi să stau până la 9.00 la primărie”, a precizat edilul.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

În ce priveşte o eventuală obligativitate a vaccinării angajaţilor de la stat care interacţionează cu publicul, Nicuşor Dan a declarat că aceasta este “o dezbatere complexă, care este de competenţa Parlamentului”.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.