.

Nicușor Dan a fost învestit Primar General al Capitalei

Distribuie prietenilor tai!

Noul primar general al Capitalei, Nicuşor Dan, a depus jurământul, joi, în cadrul unei ceremonii organizate la sediul municipalităţii, la care a fost prezent şi premierul Ludovic Orban.

Nicuşor Dan a afirmat că Bucureştiul are o perspectivă “extraordinară”, dar, pe termen scurt, se confruntă cu probleme “grave” – situaţia sanitară generată de pandemia de COVID-19, termoficarea, finanţele.

Răbdare și solidaritate

“Bucureştiul are o perspectivă extraordinară şi nu putem să nu reuşim. Însă, pe termen foarte scurt, le cer bucureştenilor răbdare şi solidaritate, pentru că sunt nişte probleme grave şi urgente cu care ne confruntăm. Suntem într-o criză sanitară, avem o criză a termoficării şi avem o criză financiară la nivelul municipalităţii. Răbdare şi le vom rezolva!”, a declarat Dan.

El a subliniat importanţa colaborării cu Guvernul, deoarece “multe” dintre lucrurile pe care bucureştenii le aşteaptă nu se pot face “decât” într-un astfel de parteneriat.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

“Avem angajamentul prim-ministrului pentru ca toate acele lucruri de care am vorbit să fie realizate pentru bucureşteni”, a spus primarul general.

Apel la tinerii absolvenți

Nicuşor Dan i-a îndemnat pe cei care şi-au dovedit competenţa în diverse domenii, dar şi pe tinerii absolvenţi de facultăţi să îşi trimită CV-ul pentru a lucra în administraţia publică.

“Bucureştiul are un potenţial uriaş, are oameni care au performat în mediul privat, în zona artistică, culturală, în mediul academic. Sunt aşa de multe energii în oraşul acesta că nu se poate să nu reuşim. Şi, ceea ce poate şi trebuie să facă şi ceea ce va face primarul Capitalei şi Primăria Capitalei – ei vor fi partenerul tuturor acestor energii pentru binele acestui oraş şi al locuitorilor săi. Şi vreau să fac un apel, aici, pentru oamenii care şi-au dovedit competenţa, în diverse zone, pentru tineri care ies de pe băncile universităţilor – e o invitaţie – veniţi în administraţia publică! Aştept să trimiteţi CV-uri pentru a veni să lucraţi în administraţia publică”, a transmis el.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.