.

Mult-asteptatul anunt: 35.000 de dolari e noul pret pentru Tesla Model 3

Distribuie prietenilor tai!

Dupa amanari repetate, Elon Musk, CEO al Tesla Inc, a facut marele anunt. Acum cativa ani promitea o versiune mai ieftina a Tesla Model 3 sedan si extinderea de la nisa de lux a pietei, spre categoria de cumparatori medii.

Cand nimeni nu mai credea ca excentricul miliardar  din Silicon Valley se va tine de cuvant, iata ca Musk reduce pretul la 35.000 de dolari, pentru varianta standard.

Aproape toate magazinele Tesla vor fi inchise

Dar pentru a putea vinde la acest pret,  Tesla trebuie sa taie din cheltuieli. Astfel, vor fi inchise aproape toate magazinele si Tesla trece exclusiv pe online. Potrivit estimarilor, asa scad cheltuielile cu aproximativ 6 la suta.

In SUA autovehiculul electric se va livra in 2-4 saptamani, in schimb europenii si chinezii vor avea de asteptat cel putin 3 luni.

Versiunea standard Tesla Model 3 de 35.000 de dolari are o viteza maxima e de 209 km/h si ajunge de la 0 la 96 de km pe ora in 5,6 secunde. Are o autonomie de 354 de km.

Interesant:   Directoarea generala a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Oana Sivache, plasată sub control judiciar

Elon Musk a mai anuntat o noutate : niciun cumparator nu mai are nevoie de test drive !  Asta pentru ca e posibila returnarea masinii in termen de 7 zile, iar cumparatorul isi primeste integral banii inapoi.

 

M.V.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.