.

Motocicletele CFMOTO – O alegere ideală pentru iubitorii de adrenalină

image001
Distribuie prietenilor tai!

După clasicile mașini, motocicletele se află pe al doilea loc în topul celor mai utilizate vehicule din industria de autoturisme. Fie că au aflat de la alți pasionați de frumusețea motocicletelor sau că au descoperit senzația pe două roți de unii singuri, românii au început să opteze tot mai des să investească într-un astfel de vehicul, potrivit atât pentru mediul urban, cât și pentru trasee cu o distanță mai lungă. Poți achiziționa și tu propria ta motocicletă de pe ath-moto.ro, unde vei găsi o gamă variată de motociclete.

CFMOTO – o companie de încredere

Printre mulțimea de producători de motociclete se numărăși CFMOTO, o companie bine cunoscută pentru caracteristicile sale tehnice și tehnologice avansate care au atins culmile succesului în anul 2021. Ei oferă o gamă largă de produse, pentru buzunarul și cerințele oricărui cumpărător. Începând de la 3790 EUR și ajungând până la 6902 EUR, aceste vehicule pot fi achiziționate cu încredere chiar și în rate și vei primi o garanție de 3 ani, ce poate fi extinsă până la 4 sau 5 ani.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

image002

Criterii de alegere a motocicletei potrivite ție

Dacă ești în căutarea unei motociclete cu un design mai modern, agresiv, CFMOTO 650 GT ABS ’21 pare să fie soluția ideală pentru tine. Dacă ești însă de partea cealaltă și dorești să optezi pentru un model cu un aspect retro, motocicleta de tip Sport Street CFMOTO 700CL-X Heritage ’21 va fi cu siguranță pe gustul tău. Bineînțeles, acestea vin în game diferite de culori, așa că poți să extinzi criteriile tale de design.

Cât din punct de vedere al motorizării, dacă ești începător, motocicleta CFMOTO 250NK ABS ’21, de tip entry-level te poate ajuta să capeți experiență până să ajungi la nivelul următor. Aceasta are o capacitate de 250 cmc și dezvoltă o putere de până la 26.13 cai putere. La celălalt capăt, printre cele mai puternice motociclete din gama CFMOTO se remarcă tot CFMOTO 700CL-X Heritage ’21, având un motor de 693cc, capabil să livreze până la 74 cai putere.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

Cu atât de multe modele puse la dispoziția ta, vei reuși să îți găsești motocicleta ideală într-un timp cât mai scurt și într-un mod cât mai ușor.

image003

Programul Rabla Clasic

Acest program este adresat celor ce doresc să-și achiziționeze propria motocicletă și vor primi pentru cumpărarea unei motociclete noi o primă de casare de până la 5500 lei cu 2000 de lei mai mult față de anul anterior), în schimbul casării oricărui autoturism mai vechi de 8 ani. Programul este disponibil exclusiv pentru modelele CFMOTO din cadrul magazinelor oficiale ATVRom. Așadar, dacă te simți pregătit să scapi de vechiul tău vehicul nefolositor, care ocupă un spațiu inutil în garajul tău, apelează la Rabla Clasic și fi gata de aventură, alături de motocicleta ta CFMOTO.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.