.

Moarte fulgerătoare pentru un fotbalist din Peru, după ce a băut un pahar cu apă

Distribuie prietenilor tai!

Scene şocante pe un teren din fotbal dintr-o localitate din nord-estul statului sud american Peru. Un fotbalist de 27 de ani a căzut la pământ şi a murit pe loc, la finalul unei partide, după ce a băut un pahar cu apă rece ca gheaţa. Potrivit primelor informaţii difuzate de presa peruană, jucătorul de fotbal a încetat din viaţă din cauza unui stop carediac provocat de apa rece pe care a băut-o. Soţia sa, care a fost martoră la scena de groază, a declarat presei că soţul ei a început să simtă dureri în piept imediat după ce a consumat apa rece şi apoi a murit, înainte să fie transportat la o clinică apropiată.

‘Doctorul mi-a spus că el a suferit un stop cardiac pentru că a băut prea multă apă rece în timp ce corpul său era încă încălzit de la efort’, a declarat soţia fotbalistului. Medicii sunt de părere că apa foarte rece a produs o modificare a ritmului cardiac al sportivului şi a condus la un reflex cardiovascular care i-a adus decesul. Specialiştii sunt de părere că un astfel de caz este destul de rar.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.