.

Ministrul justitiei si-a dat demisia

Distribuie prietenilor tai!

Tsetska Tsacheva, ministrul bulgar al justitiei, a demisionat, dupa ce presa a dezvaluit ca ea, impreuna cu alti trei politicieni din partidul de guvernamant, GERB, centru dreapta,  si-au cumparat apartamente de lux, la un pret preferential.

Tsacheva neaga acuzatiile si  cere Comisiei Anticoruptie sa investegheze conditiile in care a achizitionat spatiosul apartament, intr-o zona sic din Sofia, anul trecut. Ea spune ca, desi e nevinovata, demisioneaza doar pentru ca nu vrea ca tensiunile iscate in jurul ei sa afecteze activitatea guvernului.

Demisii in lant

Cu putin inainte de demisia ministrului justitiei, un alt membru al guvernului parasea echipa – ministrul adjunct al sportului –  tot din cauza scandalului apartamentelor de lux la preturi derizorii.

Potrivit informatiilor de pana acum, ministrul justitiei ar fi inlesnit rezolvarea unor dosare penale pe care le avea un grup de dezvoltatori imobiliari si la schimb ar fi primit un imens apartament de lux, la un pret de nimic.

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari

E o lovitura pentru GERB, cu doua luni inaintea alegerilor parlamentare. Conservatorii premierului Borisov sunt aproape la egalitate in sondaje cu opozitia socialista.

 

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.