.

Mingi de foc pe cerul Spaniei

Distribuie prietenilor tai!

Nedumerire in Spania, dupa ce pe cer au fost vazute mai multe obiecte luminoase. Imaginile au fost surprinse cu telefoane mobile sau aparate mai sofisticate de catre cei ce stau la panda pentru a vana OZN-uri.

Misterul a fost dezlegat cateva ore mai tarziu: urmele luminoase de pe cerul Spaniei erau ramasite dintr-o racheta a Chinei care a reintrat in atmosfera Terrei. Pe cer s-au vazut mingi de foc si dungi luminoase, iar spaniolii care au asistat la acest spectacol au fost nedumeriti. Unii vorbeau despre OZN-uri, altii se temeau de un atac extraterestru. In cele din urma au venit lamuriri din partea autoritatilor: a fost vorba despre resturi dintr-o racheta a Chinei.

“Cred ca a fost cel mai spectaculos fenomen pe care l-am vazut vreodata pe cer” – a marturisit Miguel J. Cruz, spaniolul care a filmat in intregime spectacolul de pe cer, in provincia Granada, din sudul Spaniei. El a povestit ca elementele luminoase se multiplicau pe masura ce se aprindeau. Spectacolul s-a vazut si din Portugalia. S-au oprit inclusiv masini pe sosele si autostrazi si oamenii au coborat pentru a admira spectacolul. Unii insa nu priveau cu admiratie, ci cu teama, pentru ca nu se stia despre ce e vorba.

Interesant:   Conserve de peste fara peste

Resturile provin de la o racheta, lansata pe 5 iunie, care a transportat 3 astronauti chinezi la bordul statiei spatiale a Chinei.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.