.

Miliardarul care a pierdut 3 copii in macelul din Sri Lanka are proprietati si in Romania

Distribuie prietenilor tai!

3 din cei 4 copii ai miliardarului Anders Holch Povlsen au pierit in atacurile teroriste comise de islamisti in Sri Lanka, in duminica Pastelui catolic. Averea omului de afaceri danez e estimata la 7,1 miliarde euro. El are mai multe lanturi de magazine online si e cel mai mare proprietar de pamanturi din Scotia.

Danezul are proprietati si in Romania: o rezervatie naturala de lupi, ursi si lincsi, scrie decotidien.com.

Impreuna cu sotia si cu cei 4 copii, Povlsen isi petrecea vacanta de Paste intr-unul dintre cele 3 hoteluri de lux atacate de islamisti. 3 copii au murit pe loc, iar omul de afaceri a fost ranit usor. Potrivit unor surse de presa, el s-ar fi intors marti in Danemarca.

Miliardarul danez a devenit, in doar cateva minute, cel mai sarac om din lume, prin pierderea a 3 din cei 4 copii ai sai.

Gruparea Stat Islamic – ISIS – a revendicat atentatele, in care au murit peste 300 de oameni si 500 au fost raniti. Totusi, ISIS nu a oferit nicio dovada, cum face de regula, cu fotografii ale atentatorilor. Autoritatile din Sri Lanka spun insa ca este foarte posibil sa fie mana ISIS, tinand cont ca gruparile jihadiste locale sunt mai mici si nu ar fi putut sa puna la cale atacuri de asemenea proportii.

Interesant:   Ecouri in presa straina despre cea mai mare baza NATO, gazduita de Romania

Cu doar cateva ore inainte de macel, serviciile secrete din India isi avertizasera colegii sri lankezi ca un atac al jihadistilor e iminent – scrie agentia Reuters.

Manuela

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.