.

Micul prinţ, numit Archie, a fost arătat lumii întregi

Distribuie prietenilor tai!

Ducele şi ducesa de Sussex l-au arătat lumii pe primul lor fiu, născut în urmă cu două zile, care va primi numele Archie Harrison Mountbatten-Windsor. “Are cel mai dulce temperament, este cu adevărat calm. A fost visul la care am visat”, a declarat Meghan, ducesa de Sussex, când a apărut în faţa presei, alături de prinţul Harry, care îl ţinea pe micuţul lor fiu în braţe. Cei doi au confirmat că îl vor prezenta şi reginei Elisabeta a II-a pe cel mai mic strănepot al Suveranei, al optulea. Întrebată despre primele ei zile ca mamă, Meghan a spus că “Totul este magic şi destul de uimitor. Sunt alături de cei mai buni doi băieţi din lume, aşadar sunt foarte fericită”.

Iar prinţul Harry a adăugat: “Este excelent, a fi părinte este uimitor. Suntem părinţi de doar două zile, dar suntem încântaţi să avem bulgăraşul nostru de bucurie”.

Interesant:   Razboiul din Ucraina schimba rutele heroinei catre UE

Cei doi nu au precizat cu cine seamănă mai mult micul prinţ şi au subliniat că în primele două săptămâni de viaţă fizionomia bebeluşilor se schimbă mult. Bebeluşul, care este al şaptelea în ordinea moştenirii tronului Regatului Unit s-a născut luni, 6 mai, la ora 5,26 dimineaţa.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.