.

Microsoft a lansat Windows 11

Distribuie prietenilor tai!

Noul sistem de operare Windows 11, lansat joi de Microsoft, aduce utilizatorilor noi instrumente ce facilitează munca şi sporesc capacitatea de a efectua mai multe sarcini simultan, cu accent pe lucrurile importante, se arată într-un comunicat al companiei producătoare.

Astfel, în meniul noii platforme apar Snap Layouts, Snap Groups şi Desktops – funcţii noi, concepute pentru a ajuta utilizatorii să-şi organizeze ferestrele de lucru şi să-şi optimizeze ecranul. În plus, prin intermediul funcţiei Desktops, aceştia pot crea desktopuri separate pentru fiecare tip de activitate, pe care le pot personaliza apoi după bunul plac – desktopuri pentru muncă, gaming sau şcoală.

La capitolul design, Windows 11 aduce o stare de control, calm şi confort, pornind de la noul buton de Start şi taskbar până la fiecare sunet, font şi iconiţă.

În plus, noua funcţie de Chat din Microsoft Teams va fi integrată în Taskbar, iar utilizatorii se vor putea conecta instantaneu prin text, voce, chat sau video cu oricare dintre contactele lor, de oriunde, indiferent de platformă sau dispozitiv, pe Windows, Android sau iOS. Mai mult, dacă persoana cu care încearcă să ia legătura nu a descărcat aplicaţia Teams, conexiunea poate fi realizată prin intermediul SMS-ului bidirecţional.

Interesant:   Metodele de calcul al distantelor rutiere si importanta acestui calcul

Disponibil pe dispozitive compatibile Windows 10

Potrivit sursei citate, noul sistem de operare de la Microsoft integrează Widgets – un nou feed personalizat, alimentat de inteligenţa artificială şi de cea mai performantă verisune a browser-ului Microsoft Edge, iar pentru creatori şi editori, funcţia deschide în Windows noi ecrane pentru a oferi conţinut personalizat.

Windows 11 va fi disponibil pe computerele noi şi pe computerele eligibile pentru Windows 10, printr-un upgrade gratuit, în perioada imediat următoare, iar pentru a verifica eligibilitatea actualelor computere cu Windows 10, în vederea actualizării gratuite la Windows 11, utilizatorii pot accesa Windows.com şi descărca aplicaţia PC Health Check.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.