.

Mesaje lungi de dragoste la distanță pentru iubita și iubitul tau

mesaje-de-dragoste pentru iubita
Distribuie prietenilor tai!

Simți că viața ta nu are emoții de când ea/el este departe? Sau poate vrei să-i faci aluzii sufletului tău pereche despre dragostea ta? Aceste mesaje lungi de dragoste la distanță te vor ajuta să-ți diversifici viața plictisitoare!

– O inimă moare când nu este capabilă să-și împărtășească sentimentele, dar o inimă se sinucide când o altă inimă nu îi înțelege sentimentele. În viața noastră, amintirile joacă un rol foarte confuz. Te fac să râzi când îți amintești timpul în care ați plâns împreună, dar te fac să plângi când îți amintești timpul în care ați râs împreună! În viața amoroasă, nu este greu să sacrifici ceva pentru cineva, dar este greu să găsești pe cineva care să merite sacrificiul tău. Tu meriți orice sacrificiu! Dor de tine!

– Mi-e dor de tine în fiecare secundă a zilei. A trecut o lună în care ai plecat, dar totuși nu reușesc să trec peste asta și cred că nu aș reuși niciodată să fac asta. Deci, mai bine, fii obișnuit să primești astfel de mesaje în fiecare zi. O îmbrățișare pentru tine înseamnă că am nevoie de tine, un sărut pentru tine înseamnă că te iubesc, iar un apel pentru tine înseamnă că îmi lipsești.

– Abia aștept să fiu din nou în brațele tale dar, până atunci, am amintiri despre noi împreună pentru a-mi ține companie. Îmi este dor de tine, dragostea mea! Iubita mea, lumea mea, te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele. Fiecare zi fără tine pare o eternitate, iar eu număr secundele până când vom fi din nou împreună. Ori de câte ori mă gândesc la tine, mă doare inima de dor. Întoarce-te curând. Aștept cu toată dragostea mea!

Nu putem să nu spunem despre imensa colecție de mesaje de dragoste de pe site AtâtDeFain.com. Sunt 117 texte romantice și dulci pentru cei dragi de la Milana Danco.

– Ești cea mai specială persoană pentru mine. Mă simt bine doar cu tine și știu că vei fi în viața mea pentru totdeauna. Mi-e atât de dor de tine, totuși. Uneori, nu știu dacă pot suporta cât de mult îmi lipsești! Am devenit nebun după dragostea ta, nebun după atingerea ta. Te iubesc și mi-e foarte dor de tine.

Cea mai bună parte a zilei este când tu și cu mine devenim „noi”. Îți promit că nu te voi lăsa niciodată să pleci. Grăbește-te înapoi la mine înainte să fiu super singur și trist. Grăbește-te înapoi la mine pentru a mă face să simt căldură și dragoste. Mi-e foarte dor de tine, sufletul meu pereche!

– Ești mai drăguță când ești fericită. Spațiul dintre degetele mele se simte prea mare când ale tale nu sunt împletite în ele! Mi-e dor de tine! Dragă, rămas-bunul este întotdeauna greu, dar a-ți lua rămas-bun de la tine este cel mai greu! Îmi doresc să fii aici! În fiecare secundă fără brațele tale în jurul meu, fără mâinile tale să le țină pe ale mele, fără zâmbetul tău dulce dinaintea ochilor! E greu!

– Mi-ai transformat ziua în noapte, ai adus sufletului meu din belșug odihnă. Totuși, mi-ai răsucit noaptea într-o dimineață bună, deoarece în tine am găsit speranța unui viitor mai bun. Mi-ai învârtit viața doar spunându-mi da. O, ce binecuvântez inima ta! Forma corpului tău dezvăluie ochilor mei frumusețea creației, cadrul inimii tale, dezvăluie inimii mele cunoașterea iubirii. Dacă nu ai fi tu, aș fi un orb ai cărui ochi n-ar putea vedea, dacă nu ai fi tu, aș fi un om educat care a eșuat la școala iubirii. Dar pentru tine, pot să văd și pentru tine, pot iubi. Îmi lipsești!

– Dragostea ta este tot ce îmi doresc. Nu pleca, iubirea mea; lângă mine este locul care îți aparține. Dacă te îndoiești de iubirea mea, încearcă, dacă ai încredere în inima mea, nu renunța niciodată la ea. Tot ce vreau ești tu! Intenția mea este să te fac fericit, scopul meu este o viață întreagă de fericire alături de tine. Obiectivul meu este să fac bine pentru tine. De când mi-am pus ochii pe tine, am știut că-i vreau lipiți de tine pentru totdeauna. În momentul în care mi-ai vorbit, am știut că vocea ta este mântuirea mea. Nu voi pierde timpul să-ți spun asta – te iubesc!

– Vreau să locuiesc pe o insulă cu tine, ferită de intruziunea celor contrariați, o insulă a păcii, cu seninătatea iubirii noastre curgând pe ape. Nu este doar o dorință, ci este un vis pe care sper să-l împlinesc împreună cu tine, construind o casă de pace plină de iubire, protejată de zidurile uriașe ale încrederii, serenată de angajamentul meu toată ziua și noaptea. Iubitule, fiindcă te iubesc.

Nu eu sunt cel care te ține de greșeala ta, dar cu siguranță eu sunt cel care te ține de iubirea mea. Nu sunt perfect, poate de aceea te iubesc necondiționat. Nu sunt groaznic, motiv pentru care te voi trata corect. Cu toate acestea, mă pricep la romantism și îți voi aprinde o lumânare cu trandafiri pe cuvertura noastră de pat în fiecare seară; o să-ți scriu o melodie care să-ți spună exact ce simt. Asta și multe altele voi face doar pentru a te face fericită. Nu mă deranjează rutina, deoarece tu singură ai făcut din rutină un hobby pentru mine. Sper să-mi îndeplinești visele.

– Cu siguranță, voi alerga mereu înapoi în brațele tale, deoarece cu tine este locul în care aș prefera să fiu. În inima ta, vreau să fiu până în veșnicie. Deoarece simplul fapt al problemei este că te iubesc! Ferice de omul care a găsit dragostea, în inima lui este o insulă de pace și un izvor de bucurie. Mai binecuvântat este omul a cărui iubire este reciprocă. Ce binecuvântată sunt, deoarece am găsit inima ta! Sunt recunoscătoare pentru timpul în care am trăit fără tine, deoarece m-a făcut să realizez ce diferență ai făcut în lumea mea. Acum știu că nu vreau să trăiesc fără tine! Te ador!

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.