.

Melania Trump, pe post de sperietoare de ciori

Distribuie prietenilor tai!

O statuie a Primei Doamne a Statelor Unite, Melania Trump, amplasată în țara sa natală, Slovenia, este comparată de mulți dintre cei ce au văzut-o cu o… sperietoare de ciori. Și asta pentru că așa-zisa operă de artă este mai degrabă un buștean cioplit și colorat, care nu seamănă deloc cu a treia soție a președintelui american Donald Trump.

Orașul Sevnica din Slovenia se mândrește cu Melania Trump și de aceea acolo au fost create prăjitura Melania, mierea Melania și chiar papucii Melania. Nu prea le-a ieșit însă proiectul cu statuia Melaniei. Aceasta este în mărime naturală și ar vrea să o prezinte pe soția de 39 de ani a președintelui SUA, însă nu are față. Statuia a fost realizată de un artist local, cu drujba, din trunchiul unui copac iar pentru că instrumentul folosit nu este dedicat lucrărilor fine, statuia nu are față. Însă statuia are o rochie bleu, asemănătoare celei purtate de Melania Trump la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA.

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari

Locuitorii din Sevnica au avut păreri împărțite la vederea minunii. Unii au comparat-o cu o sperietoare de ciori, alții, mai tineri, cu un smurf, datorită nuanței dominante de bleu. Părerea generală a fost că nu seamănă deloc cu fiica locului care le-a dus faima în toată lumea.

“Dacă acest monument și-a propus să fie o parodie, atunci a reușit”, a comentat o altă artistă slovenă.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.