.

Meghan si Harry si-au luat o casa de 15 milioane de dolari

Distribuie prietenilor tai!

Nepotul reginei Elisabeta a II-a s-a mutat impreuna cu sotia si baietelul intr-o casa de vis, in Santa Barbara, California.

 “E grozav sa fii din nou acasa” – declara, dupa mutare, Meghan Merkle, sotia lui Harry, care este americanca. La nici doi ani de la casatoria cu Harry, fosta actrita revine in SUA, dupa ce ducii de Sussex s-au indepartat de familia regala britanica si au hotarat sa aiba o viata independenta.

9 dormitoare si 16 bai

In mare, casa are 9 dormitoare si 16 bai. In plus, ar mai fi o casa de oaspeti, cu doua dormitoare si doua bai. Vila se afla in Montecito, Santa Barbara, una dintre cele mai sic zone din California, unde stau nenumarate celebritati.

Cei doi au cumparat casa de la un Serghei Grishin, un rus destul de dubios, spun gurile rele. Au incercat sa tina tranzactia secreta; pe documentele de vanzare-cumparare apare numele unei fundatii anonime, dar una dintre adresele postale ale fundatiei duce la un apropiat al ducesei de Sussex. Construita in 2003, in stil mediteraneean, vila are, pe langa cele 9 dormitoare si 16 bai, piscina, doua saune – una uscata si una umeda – lift, sala de cinema, sala de fitness si biblioteca. In plus, exista o mini constructie amenajata ca loc de joaca. Gradina este imensa si are plante exotice, unele foarte greu si foarte costisitor de intretinut.

Rusul se pare ca ar fi cumparat-o cu 25 de milioane de dolari acum cativa ani si, desi a tot incercat sa o vanda, nu a gasit cumparator, asa ca a lasat din pret pana la 14,8 milioane de dolari.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.