.

Meghan şi-a părăsit soţul şi copilul pentru Venus

Distribuie prietenilor tai!

Americanca Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a iscat un mic scandal pe terenul principal de la Wimbledon, după ce şi-a făcut apariţia în loja regală, pentru a urmări meciul compatrioatei sale, Venus Williams. Deşi partida era televizată şi Meghan a putut fi văzută de milioane de oameni, organizatorii turneului de tenis de la Londra au interzis celorlalţi spectatori să o fotografieze pe soţia prinţului Harry. Iar cei care s-au aventurat şi au ignorat restricţiile au fost abordaţi de membri serviciilor de securitate şi rugaţi să şteargă pozele din telefoane. Mai mult, organizatorii au luat măsuri de securitate excesive şi au golit 40 de locuri de jur împrejurul prinţesei.

Meghan a fost însoţită în lojă de prietenele ei Genevieve Hillis şi Lindsay Roth, iar comportamentul ei a fost calificat drept copilăros de către celelalte persoane care urmăreau meciul din lojele VIP.

Una dintre abonatele la meciurile de la Wimbledon şi aflată într-o lojă VIP a fost surprinsă făcând o fotografie şi a fost rugată de un bodyguard, uşor stânjenit, să nu mai fotografieze, deşi femeia a precizat că ea o pozase pe Venus Williams, nu pe prinţesă.

Interesant:   Presedintele Iranului, Ebrahim Raissi, mort intr-un accident de elicopter

Meghan, care a fost calificată drept o prinţesă ‘dornică de imagine’ de către unii, a încălcat şi protocolul regal pentru că a apărut la Wimbledon îmbrăcată în pantaloni jeans, deşi ca membră a Casei Regale nu are voie să poarte astfel de haine.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.