.

Meghan, ingrozita ca fostul ei sot ar putea publica o carte despre mariajul lor

Distribuie prietenilor tai!

Potrivit presei britanice, cartea ar putea fi exploziva. Meghan Markle, in prezent sotia printului Harry, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, a fost casatorita cu Trevor Engleson din 2011 pana in 2013.

Trevor Engleson a vorbit foarte rar in public despre relatia cu Meghan. Potrivit unui expert in regalitate, in cartea sa, fostul sot al lui Meghan va face dezvaluiri despre cat de dura si lipsita de suflet e sotia printului Harry. Se pare ca Meghan e ingrozita de publicarea cartii fostului ei sot. Ei au fost casatoriti din 2011 pana in 2013, cand au divortat din cauza unor diferente ireconciliabile. Trevor Engleson detine o companie de productie film. Meghan si Trevor s-au intalnit in 2004 si au stat impreuna, fara sa se casatoreasca, timp de 7 ani, pana in 2011. Relatia lor a inceput sa scartaie cand Meghan a inceput filmarile la seria „Suits” (Costume) si, practic, aproape ca s-a mutat in Canada, in timp ce Trevor a ramas la Los Angeles. Meghan a fost cea care, in 2011, a depus actele de divort.

Pana acum, el a pastrat tacerea in legatura cu fosta sa consoarta, refuzand sa comenteze casatoria cu printul Harry sau momentul in care cei doi s-au rupt de casa regala britanica si s-au mutat peste Ocean.

Engleson are numeroase oferte de la edituri din toata lumea pentru a scrie o carte despre cei doi ani de mariaj cu Meghan. Deocamdata, se pare ca nu a luat o decizie. Dar panica s-a instalat deja. Apropiatii lui Meghan, citati de presa britanica, sub protectia anonimatului, sustin ca sotia printului Harry e pur si simplu ingrozita. Dupa atat de multi ani petrecuti in cuplu, Trevor poate oferi informatii la prima mana despre Meghan. „O persoana dura, ambitioasa si carierista” – asa ar fi descris-o Trevor Engleson pe fosta sa sotie, in discutiile cu prietenii.

Meghan Markle a rupt legaturile cu toti prietenii ei de dinaintea relatiei cu Harry; pur si simplu a incetat orice dialog, vrand parca sa-si stearga trecutul.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.