.

Meciuri nebune aseara in Champions League!

Distribuie prietenilor tai!

Aseara a avut loc o noua “etapa” din cea mai mare si mai importanta competitie intre cluburi din Europa, respectiv Champions League, meciurile serii disputandu-se intre PSG si Manchester United, respectiv FC Porto – AS Roma, ambele meciuri cu incepere de la ora 22.

Dupa ce in tur s-a impus cu scorul de 2-0, PSG pleca direct favorita in meciul cu “diavolii rosii”, insa lucrurile s-au schimbat rapid, de la primele minute ale meciului, Lukaku reusind sa deschida scorul pentru United in minutul 2, astfel ca Manchester a reusit sa puna monopol pe joc. Reactia francezilor nu a intarziat sa apara, astfel ca in minutul 12 acestia au restabilit egalitatea prin Bernat. Chiar si dupa golul inscris de acestia, diavolii rosii au continuat sa-si faca jocul ofensiv, astfel ca Lukaku reuste sa isi puna din nou echipe in avantaj, gratie golului marcat in minutul 30, la pauza intrandu-se cu scorul de 2-1 pentru englezi.

Dupa ce s-au intors de la cabine, parizienii s-au axat mai mult pe aparare, astfel ca celor de la United le-a fost ceva mai greu sa le penetreze apararea, jocul fiind unul cel putin la fel de ofensiv ca in prima jumatate a jocului, insa lovitura a fost data chiar in ultimul minut, dupa ce englezii au reusit sa obtina un penalty in minutul 93, penalty executat cu succes de catre Rashford, meciul intinznadu-se pana spre minutul 100.

In meciul dintre FC Porto si AS Roma a fost nevoie de doua reprize de prelungiri, deoarece la sfarsitul celor 90 de minute regulamentare, Porto conducea cu 2-1 pe tabela, la fel ca in meciul tur, cand AS Roma a reusit sa se impuna cu scorul de 2-1, astfel ca la sfarsitul timpului regulamentar s-a intrat la cabine cu un scor de 3-3. Prima repriza de prelungiri a fost oarecum monotona, insa in cea de-a doua, portughezii au mizat totul pe tac, iar golul a aparut in minutul 117, gratie unui penalty executat de Telles.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.