.

Maradona nu se simte bine la 60 de ani și a ajuns la spital

Distribuie prietenilor tai!

Diego Maradona, considerat drept cel mai mare jucător de fotbal al lumii, a fost internat într-un spital din Argentina din cauza unor ”probleme de sănătate” neprecizate, dar care nu au legătură cu COVID-19, iar starea sa nu este considerată una gravă, a precizat medicul său personal.

Maradona, care a împlinit 60 de ani vinerea trecută, a fost transportat la clinica Ipensa din La Plata, oraş aflat la o oră de Buenos Aires. Maradona antrenează echipa locală Gimnasia y Esgrima.

Mai multe controale medicale

Diego Maradona, care a cucerit Cupa Mondială cu naţionala Argentinei în 1986, fiind considerat unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, va fi supus mai multor examinări medicale, a menţionat medicul său, Leopoldo Luque.

Antrenorul argentinian s-a simţit rău în ultima vreme şi va fi ţinut sub observaţie ”cel puţin trei zile”, a precizat Luque.

”Nu se simte bine din punct de vedere psihologic şi asta are un impact şi asupra stării sale fizice. Nu e atât de bine pe cât aş vrea eu şi pe cât poate fi. Are nevoie de ajutor, e momentul în care trebuie ajutat”, a explicat medicul.

Interesant:   Iordanescu: sunt unii care ar trebuie sa ne ceara scuze ca au dat cu noroi in munca noastra

”Diego e o persoană care uneori se simte excelent, iar alteori nu. Ar putea fi de zece mii de ori mai bine. Iar internarea sa în spital îl ajută. E foarte dificil să fii Maradona”, a comentat Luque.

Leopoldo Luque nu a oferit detalii despre boala lui Maradona, însă a subliniat că aceasta nu are legătură cu COVID-19.

Maradona a apărut ultima oară în public vineri, de ziua sa, înainte ca echipa pe care o pregăteşte să joace cu Patronato. Fostul jucător a primit o placă şi un tort, dar nu a rămas la meci, martorii declarând să nu arăta bine şi părea slăbit.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.