.

Mafia camionagiilor români a produs 3 milioane de lire din traficul migranţilor

Distribuie prietenilor tai!

O bandă de camionagii din România a obţinut cel puţin trei milioane de lire sterline din traficarea în Mrea Britanie a peste 300 de migranţi ilegali, scrie presa de la Londra, care citează surse din poliţia franceză. datele au fost făcute publice de către oficialii francezi, după ce au arestat 17 persoane implicate în acţiunea de trafic de persoane între continent şi Regatul Unit.

Potrivit autorităţilor franceze, operaţiunea de traficarea a migranţilor era extinsă în aproape întreaga Europă , unde camioanele erau încărcate cu migranţi, bărbaţi, femei sau copii.

‘Migranţii erau ascunşi în compartimentele de depozitare ale vehiculelor, ascunşi de mărfuri, şi erau traficaţi de către companiile române de transport’, a declarat un reprezentant al Poliţiei din Lille pentru jurnaliştii britanici.

Condiţiile de transport ale migranţilor erau teribile, dar acest lucru nu îi împiedica pe oameni să se urce în camioane şi să călătorească sute şi chiar mii de kilometri.

Interesant:   ISIS revendica atentatul sangeros de la Moscova, dar exista mari dubii ca ei ar fi in spatele atacului

‘În unele cazuri, a fost nevoie ca migranţii să fie salvaţi din camioane’, a declarat un poliţist francez. În operaţiunea de urmărire, declanşată de poliţia franceză, au fost implicate numeroase forţe de ordine din Franţa dar şi din Marea Britanie. Acţiunea poliţienească pentru destructurarea bandei de camionagii români a început în august anul trecut. În acest interval au fost 259 de tentative de trafic al migranţilor în Marea Britanie, dintre care 167 ar fi reuşit. Ultimul transport a fost depistat pe 10 iunie la Dunkirk. Mulţi migranţi erau din Iran, Siria sau chiar Vietnam.

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.