.

Macel in Texas

Distribuie prietenilor tai!

Zeci de oameni au murit impuscati intr-un mall din orasul texan El Paso. Criminalul a deschis focul la intamplare, asupra multimii.

Macelul a avut loc intr-un mall din celebrul lant Walmart, la o ora de varf, cand multe familii erau la cumparaturi. Au fost scene de haos, oamenii inspaimantati au incercat sa se ascunda din calea gloantelor.  Cand au inceput sa se auda impuscaturi, clientii s-au aruncat la pamant si apoi s-au tarat spre locuri sigure din incinta mall-ului. Mai multi s-au  refugiat in zona de depozite. La shopping venisera multe familii cu copii, pentru a cumpara haine si rechizite pentru inceperea noului an scolar. In Walmart erau in acel moment in jur de 3000 de persoane.

Bilantul, inca provizoriu, e de 20 de morti si 40 de raniti.

Criminalul, Patrick C.,  are 21 de ani, e alb, si a fost prins de politie. Presa americana scrie ca el ar fi lasat niste mesaje scrise, inainte de atacul armata in masa, in care se declara furios de “invazia hispanicilor in Statele Unite”. 

“Este una dintre cele mai tragice zile din istoria statului Texas” – a declarat guvernatorul Gregg Abbott.

Interesant:   România intră în spațiul Schengen

Texanii s-au mobilizat exemplar; in momentul in care s-a anuntat ca e nevoie de sange pentru ranitii din spitale, oamenii au stat la cozi ore intregi ca sa doneze sange.

Carnagiul are loc la mai putin de o saptamana de la alta tragedie petrecuta in SUA

Duminica trecuta, la Festivalul Usturoiului din Gilroy, California, un tanar a deschis focul asupra spectatorilor, ucigand 3 oameni Desi zona festivalului era securizata si nu se putea intra decat dupa filtru anti-metal, criminalul a facut o gaura in gard si a ajuns in dreptul scenei, unde a inceput sa traga. A fost impuscat mortal de politisti.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.