.

Ludovic Orban nu are coronavirus. În țară sunt 89 de cazuri

Distribuie prietenilor tai!

Premierul în exerciţiu, Ludovic Orban, a fost testat în cursul zilei pentru noul coronavirus (COVID-19), iar rezultatul este negativ, anunţă vineri seară Grupul de Comunicare Strategică (GCS).
De asemenea, miniştrii care au fost testaţi la Parlament au rezultate negative, precizează GCS.
Miniştrii care au fost testaţi, rezultatul fiind negativ, sunt: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciucă, Florin Cîţu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Boloş, Marcel Vela, Ionuţ Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu, Ion Ştefan, mai arată sursa citată. O femeie din Bihor este cel de-al 89-lea caz confirmat de infectare cu noul coronavirus, anunţă Grupul de Comunicare Strategică vineri seară. Femeia, de 49 de ani, a venit din Italia în data de 10 martie şi se află în autoizolare.

Pe de altă parte, potrivit site-ului Pagina de Media, un angajat al TVR s-a îmbolnăvit de Covid 19 după ce a intrat în contact cu pacientul 37, fostul ofițer de poliție internat la spitalul Gerota. Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind solicită din nou Parlamentului demiterea de urgenţă a administraţiei condusă de Doina Gradea, preşedintele director general al Societăţii Române de Televiziune, pentru că li s-a ascuns salariaţilor faptul că un invitat la emisiunea “Vreau să fiu sănătos” a fost depistat cu coronavirus.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

“Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind a aflat cu stupoare informaţiile apărute în presă despre modul iresponsabil în care administraţia condusă de Doina Gradea, preşedinte director general al Societăţii Române de Televiziune, a ascuns salariaţilor săi faptul că un invitat la emisiunea ‘Vreau să fiu sănătos’ a fost depistat cu coronavirus! Este incredibil cum angajaţii TVR, care îşi pun viaţa în pericol în orice clipă relatând despre această boală ucigaşă, extinsă la nivel mondial, ca să informeze populaţia în scopul prevenţiei, nu sunt informaţi şi avertizaţi. Ba, mai mult, le sunt ascunse aceste informaţii tocmai de cei care ar trebui să-i protejeze. Este halucinant că aceia care conduc TVR află în urmă cu câteva zile că un invitat la o emisiune este posibil să fie infectat, având în vedere că soţiei sale i se confirmase testul, şi nu suflă o vorbă angajaţilor TVR pentru a-i pune în gardă. Şi nici măcar în ultimul ceas, după ce s-a confirmat oficial că respectivul invitat este infectat cu coronavirus. De ce a ales Doina Gradea să ţină secret această informaţie vitală pentru sănătatea propriilor angajaţi, este o întrebare la care aceasta trebuie să răspundă urgent în faţa instituţiilor abilitate”, afirmă MediaSind, într-un comunicat.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.