.

Ludovic Orban lanseaza un atac dur la adresa guvernului

Distribuie prietenilor tai!

“Criza energetica din Romania e provocata de guvern. Toate balivernele guvernantilor pe tema crizei energetice sunt apa de ploaie” – a scris pe Facebook fostul premier.

Presedintele partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca in Romania criza energetica este provocata de Guvern, pentru ca nu ia masuri de crestere a productiei de energie. Orban afirma ca puterea instalata este de 18.306 MWh, dar se produc maxim 7.200 MWh.

“Suntem obligati sa platim cele mai mari preturi la energie doar pentru ca suntem condusi de un guvern incapabil. Asta in conditiile in care Romania este pe locul 3 in Europa din punct de vedere al independentei energetice si are la dispozitie miliarde de Euro fonduri nerambursabile pentru investitii in energie” – afirma fostul premier. In opinia lui, Romania se afla in criza energetica pentru ca guvernul blocheaza sau intarzie investitiile private in energia verde. In plus, alt factor este ca autoritatile blocheaza finalizarea a 17 obiective de investitii hidroenergetice cu o putere instalata de peste 800 MW. De asemenea, Orban acuza guvernul ca deruleaza in ritm prea lent programul Casa Verde Fotovoltaice, cu mai putin de 4.000 de dosare aprobate intr-un an din 45.000 de solicitari. “Guvernul refuza sa sprijine productia de energie prin aplicarea unor inventii romanesti care pot asigura productia de energie din deseuri sau din biomasa” – a scris Orban pe Facebook.

Interesant:   Geoana, acuzat de plagiat

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.