.

Ludovic Orban e ”onorat” de excluderea din PNL

Distribuie prietenilor tai!

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban s-a arătat “onorat” de decizia Biroului Executiv, care a propus excluderea sa din partid, precizând că acest lucru demonstrează că el nu are nicio legătură cu “nenorocirile” făcute de Klaus Iohannis şi “gaşca demolatoare”.

“Sunt mândru, sunt onorat că sunt victima unei găşti demolatoare care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ei de la conducerea partidului sau să se excludă pe ei pentru ceea ce au făcut, au formulat propunerea de excludere a mea din PNL. De ce spun că sunt onorat? Pentru că acest lucru demonstrează clar că eu nu am absolut niciun fel de legătură cu toate nenorocirile care au fost făcute de Klaus Iohannis şi de către gaşca demolatoare după data de 1 iunie”, a afirmat Orban după şedinţa BEx al PNL.

El a susţinut că, după această dată, România a fost ‘aruncată în criză’, iar românii au fost “fără apărare” în momente “extrem de dificile”, neavând sprijin în instituţiile statului.

Interesant:   Klaus Iohannis la Summitul NATO, dupa cascadoria politica a candidaturii la sefia Aliantei

Potrivit lui, nu este o întâmplare excluderea sa, acuzând faptul că preşedintele Klaus Iohannis a “intervenit în mod nedemocratic şi neconstituţional” pentru schimbarea sa din funcţia de preşedinte al PNL, deoarece el nu ar fi acceptat niciodată o înţelegere cu PSD.

“Aici avem de-a face cu premeditare şi – de ce nu – cu trădare, trădarea cetăţenilor români, înşelarea speranţelor şi aşteptărilor oamenilor care au crezut în Iohannis şi în PNL. Astăzi, spre deosebire de mine, care sunt complet disculpat prin această decizie, Iohannis şi cu slugile lui din conducerea PNL, după ce au promis că vor scăpa România de PSD, aduc PSD la putere”, a spus Orban.

El a arătat că este liber să creeze o construcţie politică.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.