.

Lucrari de hidroizolatii pentru acoperisul blocurilor: recomandarile specialistilor

Distribuie prietenilor tai!

Sezonul rece a luat Asociatia de Proprietari a blocului prin surprindere, iar acoperisul cladirii nu este nici acum hidroizolat corespunzator? Ei bine, nu este un caz pierdut. Desi acest gen de lucrari se face, de regula, la inceputul primaverii, exista echipe specializate in hidroizolatii acoperis care iti pot oferi ajutorul in orice moment.

Cele mai comune materiale utilizate in acest tip de lucrari sunt: membrana bituminoasa si PVC, dar exista si alte solutii inovative aparute recent, cum ar fi acoperisurile verzi. Pentru a stabili care este metoda optima, personalizata, pentru fiecare caz, specialistii se deplaseaza la fata locului pentru a constata nevoile proiectului, durata estimativa a lucrarilor, tehnica de implementare si materialul folosit.

 

Recomandarea nr.1: transportul si manipularea materialelor se face doar de catre echipa specializata

Intotdeauna, inainte de a incepe propriu-zis lucrarile, compania care executa proiectul de hidroizolatie trebuie sa transporte materialele in locul vizat pentru aceasta procedura. Exista anumite tehnici si masuri pentru a depozita corespunzator acest tip de materiale, de la care nu sunt permise abateri. Etapa aceasta este un prim pas in lucrarile de hidroizolatii si trebuie sa se desfasoare in conditii optime.

Interesant:   De astăzi, 27 iunie, rovinieta poate fi cumpărată online de pe www.ghișeul.ro

Necesarul de materiale e stabilit anterior, odata cu vizita pe teren a echipei, prin care s-a constatat nevoile proiectului, tipul de constructie, precum si solutia personalizata care sa raspunda la nevoile aferente de hidroizolare. Daca cei cu care colaborezi nu isi transporta singuri materialele in prealabil, e semn de neprofesionalism.

 

Recomandarea nr. 2: materialele se utilizeaza conform indicatiilor producatorilor

Fiecare material din domeniul constructiilor are anumite indicatii oferite de producator, recomandari de care orice echipa specializata in hidorizolatii trebuie sa tina cont. Niciodata nu se vor utiliza materiale, fara a consulta – in prealabil – recomandarile producatorilor. Acestea vin la pachet cu fise tehnice, care ofera informatii si detalii esentiale pentru obtinerea rezultatului final.

Totodata, niciodata nu se vor utiliza materiale cu termen de valabilitate expirat. Chiar daca exista anumite firme ce practica acest lucru, este total gresit, iar durabilitatea lucrarilor va fi impactata direct. Materialele care au depasit termenul de valabilitate si-au pierdut anumite calitati importante pentru o lucrare de hidroizolatie executata corect.

Interesant:   „Pepenele românesc” – ampla operatiune de verificare demarata de guvern

 

Recomandarea nr.3: suprafata ce necesita izolata trebuie sa fie curatata perfect

Indiferent care este materialul ales pentru hidroizolatie, el trebuie curatat perfect, inainte de a fi aplicat. Suprafata curatata impecabil asigura aderenta materialelor, motiv pentru care este o etapa ce nu poate fi trecuta cu vederea. De asemenea, lucrarile trebuie executate in timpul conditiilor meteo favorabile, indiferent ca este vorba de acoperis, terasa, fundatie sau orice alta zona ce necesita hidroizolata.

Daca se opteaza pentru membrana bituminoasa, este necesara utilizarea amorsei bituminoase, intotdeauna. Daca blocul este foarte vechi, atunci procedeul se desfasoara astfel: are loc curatarea suprafetei, aceasta se netezeste, se aplica amorsa, se termosudeaza dupa care se aplica straturile de membrana bituminoasa.

 

Recomandarile vin de la Hidroizolatii-Terase.ro, o companie experimentata in hidroizolatii acoperis

https://www.hidroizolații-terase.ro/ exceleaza in domeniul hidroizolatiilor si face lucrurile ca la carte. Are foarte multa experienta in aceasta industrie, timp in care a executat sute, chiar mii de lucrari, pentru diferite proiecte rezistentiale.

Interesant:   Val de scumpiri incepand cu 1 iulie

Cel mai bun raport dintre calitate si pret il ofera aceasta companie, atat pentru lucrari de hidroizolatii acoperis de bloc, cat si pentru alt tip de lucrari pentru stoparea infiltratiilor de apa. Le poti solicita un deviz rapid si se vor deplasa pe teren, pentru a constata starea de fapt si a oferi solutii moderne.

 

Date de contact:

Tel: 0766 419 049

E-mail: office@milucon.ro

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.