Luare de ostatici in Franta

Distribuie prietenilor tai!

Actualizare – toti ostaticii au fost eliberati.

In cursul dupa amiezii, 4 persoane au fost sechestrate intr-un mic magazin de tigari si ziare din orasul Blagnac, la nord-vest de Toulouse. Potrivit canalului France 3, era vorba despre 3 clienti plus patronul tutungeriei. RAID, celula din Toulouse a fortelor de elita din politia nationala franceza, a venit imediat la fata locului si  a securizat zona, pe o portiune de 300 pana la 500 de metri.

Atacatorul era inarmat si ameninta ca va deschide focul asupra fortelor de ordine. El a cerut sa vina un negociator si spune ca va omori ostaticii, unul cate unul, daca politia nu se retrage. Toata zona a fost blocata. Autoritatile au cerut locatarilor din cladirile din jur sa nu iasa si sa stea cu ferestrele inchise si draperiile trase.

Atacatorul e un tanar de 17 ani, cunoscut politiei pentru acte de tulburarea ordinii publice in timpul demonstratiei “vestelor galbene”.

Interesant:   Casa Albă cere compansații Chinei pentru dezastrul provocat de pandemia de coronavirus

Pista terorista este exclusa

Surse din politia franceza afirma ca, in acest moment, este exclusa pista terorista si ca cel mai probabil e vorba de o tentativa de jaf, care a luat o turnura neasteptata.

Manuela

foto francetvinfo.fr

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.