.

Luare de ostatici in Franta

Distribuie prietenilor tai!

Actualizare – toti ostaticii au fost eliberati.

In cursul dupa amiezii, 4 persoane au fost sechestrate intr-un mic magazin de tigari si ziare din orasul Blagnac, la nord-vest de Toulouse. Potrivit canalului France 3, era vorba despre 3 clienti plus patronul tutungeriei. RAID, celula din Toulouse a fortelor de elita din politia nationala franceza, a venit imediat la fata locului si  a securizat zona, pe o portiune de 300 pana la 500 de metri.

Atacatorul era inarmat si ameninta ca va deschide focul asupra fortelor de ordine. El a cerut sa vina un negociator si spune ca va omori ostaticii, unul cate unul, daca politia nu se retrage. Toata zona a fost blocata. Autoritatile au cerut locatarilor din cladirile din jur sa nu iasa si sa stea cu ferestrele inchise si draperiile trase.

Atacatorul e un tanar de 17 ani, cunoscut politiei pentru acte de tulburarea ordinii publice in timpul demonstratiei “vestelor galbene”.

Interesant:   Din cauza caniculei, a cedat reteaua de electricitate din mai multe tari

Pista terorista este exclusa

Surse din politia franceza afirma ca, in acest moment, este exclusa pista terorista si ca cel mai probabil e vorba de o tentativa de jaf, care a luat o turnura neasteptata.

Manuela

foto francetvinfo.fr

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.