.

Lovitură de teatru la Dinamo. Antrenorul Mircea Rednic a plecat de la echipă

Distribuie prietenilor tai!

Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit, luni, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, potrivit unui comunicat oficial al clubului din Şoseaua Ştefan Cel Mare. Decizia vine după ce Dinamo a terminat pe locul 9 în clasamentul campionatului, ediţia 2018-2019, cea mai slabă clasare din istoria clubului.
Mircea Rednic a fost desemnat la conducerea tehnică a lui Dinamo pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Douî săptămâni mai târziu, echipa din Ştefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, şi apoi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an şi a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament.
”Dincolo de rezultate, FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ştefan cel Mare”, se mai arată în comunicat, noua conducere tehnică a echipei urmând să fie anunţată în perioada următoare.
Rednic afirmase joi, înaintea ultimului meci de campionat (0-0 cu FC Voluntari) că va rămâne la Dinamo, având ca obiectiv pentru sezonul următor calificarea echipei în play-off-ul Ligii I şi atacarea titlului de campioană.

Dinamo a obţinut o singură victorie în ultimele cinci etape (trei egaluri şi un eşec), marcând doar într-unul din ultimele cinci meciuri.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.