.

Liviu Dragnea :  o noua viaţă, fără mustaţă

Distribuie prietenilor tai!

La 6 luni de la incarcerare, fostul om forte din PSD, Liviu Dragnea, ofera o surpriza de proportii : si-a ras mustata !

El a aparut marti pentru prima oara in public, la Inalta Curte,  pentru a cere rejudecarea procesului in care  a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Spre uluirea tuturor, Dragnea a renuntat la celebra lui mustata. Fara “podoaba” de macho, asa cum e considerata mustata de multa lume, Liviu Dragnea  e foarte schimbat, are cu totul alta fizionomie. Dar dincolo de socul starnit de faptul ca si-a dat jos mustanta, Liviu Dragnea i-a mirat pe multi si prin aerul afisat. Vizibil slabit, Dragnea are un aer ceva mai resemnat. Fostul lider PSD era, ca de obicei, la sapte ace, imbracat foarte elegant, in costum, cu cravata si un palton lung, negru. Catusele se puteau ghici doar dupa pozitia mainilor, dar nu s-au vazut absolut deloc.

Interesant:   A inceput Saptamana Sfintelor Pătimiri

In toata viata lui, Dragnea si-a mai ras mustata o singura data. Dar nu de bunavoie, ci pentru ca a fost obligat de superiorii lui, pe vremea cand era in armata. Liviu Dragnea a povestit la un moment dat ca, pentru unele abateri disciplinare, a trebuit sa renunte la mustata.

Dragnea a obtinut o amanare

In sedinta de astazi, Liviu Dragnea a cerut o amanare. Le-a spus judecatorilor ca mai are nevoie de timp pentru a-si gasi un avocat. Astfel, cererea sa de rejudecare, deci de anulare a sentintei, urmeaza sa fie dezbatuta pe 10 decembrie. Dragnea a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive de la Directia de Asistenta Sociala Teleorman.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.