.

LiveTEXT: A inceput protestul din Bucuresti! Numar impresionant de jandarmi si echipaje SMURD!

Distribuie prietenilor tai!

Inca de la jumatatea saptamanii, cunoscutele comunitati din mediul online Coruptia Ucide, Rezistenta, Geeks for Democracy si Initiativa Romania au promovat un nou protest in capitala Romaniei, protest ce urmeaza a se desfasura in intervalul orar 18-23, conform organizatorilor. Chiar pana astazi, la protest si-au anuntat intentia de a participa sau s-au aratat interesati un numar de peste 5.000 de persoane, simtitor mai mic decat cel de saptamana trecuta, protest la care au participat peste 10.000 de bucuresteni.

Protestul a fost promovat si de voci importante din media si nu numai, voci precum Oreste, Rares Bogdan, Tudor Chirila dar si multi altii. De mentionat si ca protestul de astazi este unul putin “diferit” fata de cel de saptamana trecuta, deoarece, pentru prima data dupa o perioada destul de lunga de timp, organizatorii au apelat la un mars de protest, mars ce urmeaza a se desfasura intre Piata Victoriei, Guvern si Ministerul Justitiei.

Interesant:   Referendum pentru trotinetele electrice

LiveTEXT 20:30 – Multimea a ajuns in Piata Universitatii, coloand numarand in jur de 1.500-2.000 persoane. In acelasi timp proteste mai sunt la Cluj, Sibiu, Brasov, Bistrita, cat si in alte orase ale tarii.

LiveTEXT 19:25 – S-a plecat in mars! In acest moment, din Piata Victoriei au plecat peste 1.500 de persoane, acestea deplasandu-se pe Bulevardul Lascar Catargiu.

LiveTEXT 19:16 – Organizatorii au convenit cu fortele de ordine sa se plece in mars in jurul orei 19:30, pana ce Jandarmeria cat si Politia se vor pregati pentru plecarea in mars.

LiveTEXT 19:05 – Tocmai s-a anuntat ca la 19:15 se va pleca in mars spre Ministerul Justitiei!

LiveTEXT 18:40 – Lumea continua sa vina in Piata, in acest moment fiind peste 500 de persoane in Piata. Probabil se va pleca in mars dupa ora 19.

LiveTEXT 18:23 – Jandarmeria imprejmuieste toata zona Pietei Victoria! Chiar si zona dinspre Antipa, unde este semaforul si pe unde oamenii intra in Piata! In acest moment, nu se mai poate intra in Piata, doar daca se indeparteaza vreun gard.

Interesant:   Medic belgian despre Romania : “Nu au centre de arsi, iar ce au la dispozitie nu le permite sa trateze pacientii cu arsuri grave”

LiveTEXT 18:20 – Jandarmeria a inceput montarea gardurilor de protectie desi protestatarii au anuntat ca vor pleca in mars. Conform protestatarului Sandy Matei, e pentru prima oara in 2 ani de zile, Jandarmeria a amplasat garduri si in dreptul masinilor televiziunilor. Acelasi protestatar a anuntat ca a discutat cu un jandarm prezent in seara aceasta in Piata, acesta marturisindu-i ca “e pregatit”, aratandu-i pumnii lui Sandy.

LiveTEXT 18:10 – In Piata Victoriei au ajuns deja mai bine de o suta de protestatari, in zona nefiind nici macar un jandarm, iar gardurile nu au fost instalate, desi saptamana trecuta la aceeasi ora, Jandarmeria amplasase deja gardurile de protectie. In stanga cladirii Guvernului se pot observa un numar impresionant de autospeciale SMURD, in timp ce in curte Guvernului si pe langa Guvern au fost aduse foarte multe dube ale Jandarmeriei, fiind prezenta chiar si cavaleria, mai exact, celebrii jandarmi calare ce au mai luat parte la proteste sau la marsuri.

Interesant:   Prigojin: “Totul e OK”

E de vazut si daca Jandarmeria le va permite protestatarilor sa plece in mars spre Ministerul Justitiei, iar daca le va permite, ramane de vazut care vor fi conditiile in care acest mars se va desfasura, le va permite Jandarmeria protestatarilor sa ocupe carosabilul sau acestia se vor deplasa pe trotuar? Site-ul nostru va va informa in timp real vizavi de protestul ce se desfasoara chiar in aceste momente in Piata Victoriei.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.