Liverpool câștigă în ultimul minut de joc și revine pe primul loc în Premier League

Distribuie prietenilor tai!

Liverpool a câștigat cu 2-1 meciul din etapa a 32-a a campionatului englez de fotbal în fața lui Tottenham Londra și a revenit pe primul loc al clasamentului, cu 79 de puncte, cu 2 mai multe decât Manchester City. Tottenham este pe locul al treilea în campionat, cu 61 de puncte.

Liverpool a deschis scorul în prima repriză prin atacantul brazilian Roberto Firminho, însă s-a văzut egalată în repriza a doua, prin golul marcat de alt brazilian, Lucas Moura de la Tottenham. Scorul final al partidei a fost decis de un autogol al fundașului belgian al lui Tottenham, Toby Alderweireld, ân ultimul minut de joc.

Astfel, lupta pentru câștigarea Premier League se dă în continuare între Liverpool și Manchester City, care ieri a învins cu 2-0 la Londra, pe Fulham.

“Am fost relativ calm, după golul victorios, pentru că a fost o surpriză acea situație. Am văzut lovitura de cap și nimic altceva. Nu am nici o idee cum a intrat mingea în poartă”, a declarat Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.