.

Lionel Richie, Katy Perry si Take That vor canta la festivitatile de incoronare a regelui Charles al III-lea

Distribuie prietenilor tai!

Ceremonia solemna de incoronare a regelui Charles al III-lea va avea loc la Abatia Westminster pe 6 mai. Charles a urcat la tron dupa moartea mamei sale, Elisabeta a II-a, in septembrie anul trecut.

Va fi incoronata, in cadrul aceleiasi ceremonii, si Camilla, Regina Consoarta. A doua zi dupa incoronare la Casteluil Windsor, va avea loc un concert urias,  cu 20.000 de invitati din randul oamenilor obisnuiti, precum si oaspeti speciali. Concertul va fi difuzat atat la radio, cat si de posturile TV.

„Faptul ca voi imparti scena cu artisti la Concertul de Incoronare e un eveniment unic in viata, sunt onorat” – a declarat interpretul american Lionel Richie.

De asemenea, concerteaza, printre altii, Katy Perry, Andrea Bocelli, trupa pop Take That. Lista a fost anuntata de BBC, care va produce si va difuza aceasta productie impresionanta.

Se anunta un spectacol cu adevarat istoric. Pe langa numele mari din lumea artistica, vor fi proiectate imagini video din diverse locuri din regat, cu ajutorul proiectoarelor, laserelor si dronelor.

Interesant:   Moldova si Ucraina au inceput negocierile de aderare la Uniunea Europeana

Incoronarea regelui Charles, evenimentul anului 2023

Charles va purta coroana Sfantului Eduard, folosita la incoronari din vremea luli Charles al II-lea, in 1661. A fost luata din Turnul Londrei, in luna decembrie, pentru a fi modificata in vederea ceremoniei din 6 mai. Coroana cantareste in jur de 2,2 kilogrmae si e din aur masiv, cu rubine, ametiste, safire, topaz si turmaline.

Printul Harry vine singur, fara Meghan

In pofida razboiului izbucnit dupa ce fiul cel mic al regelui, Harry, a lansat diverse acuzatii grave la adresa familiei regale, regele Charles l-a invitat la ceremonie. Ducele de Sussex a anuntat ca va fi prezent, insa presa din regat scrie ca va veni singur la Londra, fara sotia sa, controversata Meghan, si fara copii. De asemenea, presa scrie ca Harry va fi un invitat oarecare, fara vreun rol in cadrul ceremoniei.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.