.

Liderul AUR sustine ca Romania nu mai trebuie sa dea niciun leu guvernului de la Chisinau

Distribuie prietenilor tai!

Presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a declarat la Alba Iulia ca Romania nu mai trebuie sa dea nici macar un leu guvernului de la Chisinau. In plus, Simion crede ca s-au alocat prea multe fonduri pentru refugiatii ucraineni.

In opinia lui Simion, banii dati guvernului Republicii Moldova inseamna finantarea separatismului antiromanesc. “Mi-e drag de unii ministri de peste Prut, dar mai drag imi este adevarul” – a spus Simion. Liderul AUR a spus ca un exemplu de antiromanism este primarul Chisinaului, Ion Ceban, “un anti-roman”, dupa cum l-a etichetat Simion. El spune ca membrii AUR sunt unionişti si ii vor pe toti romanii impreuna. “Basarabia e România, acest lucru este un adevar care trebuie spus tare si raspicat” – a declarat liderul AUR. In privinta refugiatilor ucraineni, Simion a afirmat ca romanii sunt buni la sufletul si stiu sa dea din putinul lor. Insa el acuza guvernul ca a ignorat nevoile oamenilor si a avut grija mai mare de refugiatii ucraineni. “Toti suntem oameni si toti trebuie sa vedem durerea celui de langa noi, dar cum guvernantii nsştri de 30 de ani nu vad durerea noastra, te revolti, nu ?” – se intreaba, retoric, liderul AUR. El a adaugat ca milioane de romani au plecat din tara din cauza saraciei.

Interesant:   Alegeri europene din care lipseste ... europenismul

AUR – Congres extraordinar

Intrunit la Alba Iulia, Congresul extraordinar al AUR a aprobat Strategia de propaganda a partidului pentru 2023 – integritatea morala si loialitatea fata de electorat si Rezolutia Sistemul medical in satele romanesti, intre uitare si asteptare.

Cele mai importante actiuni pentru anul urmator sunt, pentru AUR, construirea unui spital mobil si realizarea unei Caravane de promovare a programului politic, ce se va desfasura pe intreg teritoriul tarii.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.