.

LG a amanat lansarea unui smartphone pliabil

Distribuie prietenilor tai!

LG a ales sa amane lansarea unui smartphone pliabil dupa ce a efectuat mai multe studii de piata. Desi se anuntasera de ceva vreme ca se lucreaza la un smartphone cu care LG sa deschida drumul pe o noua piata de gadget-uri, Brian Kwon a anuntat ca momentan nu se va lansa nici un astfel de gadget.

Anuntul a avut loc in cadrul conferintei de la Seul in care Brian Kwon a confirmat zvonurile dar s-a renuntat momentan la aceasta idee. In plan era lansarea unui smartphone pliabil cu tehnologie 5G dar s-a renuntat la aceasta idee in prezent.

Cea mai mare problema a unui astfel de smartphone o reprezinta pretul mult prea mare fata de ceea ce ofera piata. Cei de la LG s-au reorientat rapid si au ales sa isi indrepte atentia catre smartphone-uri la care poti atasa ecrane suplimentare. Chiar zilele viitoare se vehiculeaza faptul ca un astfel de gadget va fi lansat la MWC 2019.

Interesant:   Qatar Airways are prima “stewardesa-robot” din lume

LG a obtinut brevet pentru 3 modele de telefoane pliabile: LG Flex, LG Foldi si LG Duplex. Tehnologia deja este disponibila dar costurile mult prea ridicate nu permit punerea in aplicare a acestui plan.

Dupa LG si Honor a anuntat amanarea lansarii unui astfel de dispozitiv. Doar Samsung si Huawei mai raman in cursa pentru lansarea primului telefon pliabil disponibil pentru intreaga piata. Celelalte companii inca asteapta sa vada reactia clientilor si daca pretul mult prea mare va influenta vanzarile.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.