.

Leonardo DiCaprio a postat pe Instagram despre marșul pentru păduri din România

Distribuie prietenilor tai!

Celebrul actor american Leonardo DiCaprio a repostat pe contul său de Instagram un mesaj al organizației internaționale Greenpeace despre marșul pentru păduri, din România. În postare sunt relatate evenimentele petrecute duminică în mai multe orașe ale țării, în cadrul Marșului Pădurilor.
„Mai mult de 4000 de persoane au mers seara trecută pe străzile din București, cerându-i Ministrului Pădurilor din România să oprească exploatările ilegale și să protejeze în mod real ultimele păduri virgine din Europa. Proteste pe aceași temă au avut loc în mai multe orașe ale țării. În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile din România. Majoritatea copacilor sunt tăiați în mod ilegal. S-au întâmplat și sute de atacuri asupra pădurarilor, doi dintre ei fiind uciși într-un mod brutal pentru că au protejat aceste păduri. Din Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor se înmulțesc. Trebuie să protejăm pădurile și pe oamenii care le apără”, a scris pe Instagram DiCaprio, laureat al Premiului Oscar.

Interesant:   Ce trebuie să facem atunci când montăm anvelopele de iarnă

 

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.