.

Lenovo a inregistrat cele mai mari venituri din ultimii ani si un profit record

Distribuie prietenilor tai!

Astazi, Lenovo Group a publicat rezultatele financiare din al treilea trimestru al anului fiscal, ce s-a incheiat pe data de 31 decembrie. Rezultatele sunt foarte bune si este un motiv de bucurie pentru compania chinezeasca.

Se pare ca Lenovo a reusit sa isi creasca vanzarile considerabil, inregistrand cele mai mari venituri din ultimii 4 ani. Au avut loc vanzari de peste 14 miliarde de dolari, o crestere de 8.5% fata de acelasi trimestru din anul anterior.

De asemenea, Lenovo a precizat ca s-a inregistrat si un profit record, inainte de impozitare, de peste 350 milioane de dolari, cu o crestere de 133% fata de anul precedent. Acest lucru a avut loc chiar daca in prezent compania se afla in continua dezvoltare si incearca sa isi imbunatateasca profitabilitatea.

Profitul net din al treilea trimestru s-a ridicat la suma de 233 milioane de dolari, cu mult peste pierderea suferita in aceeasi perioada a anului trecut, cand s-au inregistrat pierderi de 289 milioane de dolari.

Interesant:   Qatar Airways are prima “stewardesa-robot” din lume

Se pare ca toate diviziile companiei au reusit sa aiba parte de rezultate pozitive:

Intelligent Devices (IDG), din care fac parte diviziile Personal Computers and Smart Devices (PCSD) si Mobile Business Group (MBG), venituri record. Veniturile au crescut cu 6,7% fata de aceeasi perioada din anul trecut, la 12,4 miliarde dolari.

Divizia Personal Computers and Smart Devices (PCSD) a realizat venituri de peste 10 miliarde de dolari, cu o crestere de 11,6% fata de 2018.

Divizia Mobile Business Group (MBG) a devenit profitabila la nivel mondial pentru prima data de la achizitia Motorola.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.