.

Legendarul baterist al formaţiei Pink Floyd, Nick Mason, va deveni “Sir”

Distribuie prietenilor tai!

Nick Mason, unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai legendarei trupe britanice de rock progresiv Pink Floyd, va fi înnobilat de ducele de Cambridge în cadrul unei ceremonii la Palatul Buckingham. Bateristul, care a interpretat melodii pe toate albumele formaţiei Pink Floyd din 1965, va primi ordinul Imperiului Britanic pentru servicii aduse muzicii. Mason s-a remarcat şi în concerte şi clipurile video ale formaţiei Pink Floyd prin dexteritatea sa deosebită în mânuirea beţelor de percuţionist. Împreună cu colegii săi

David Gilmour şi Roger Waters, Nick Mason a contribuit la modelarea unui nou curent experimental în muzica rock a anilor 60-70. Nick Mason s-a implicat şi în proiecte umanitare sau de restaurare. El, alături de alte legende ale muzicii britanice, printre care Paul McCarthney, au cerut Parlamentului britanic sprijin pentru renovarea sălilor de concerte din Regatul Unit. Potrivit statisticilor, 35% dintre sălile de concert din Marea Britanie au fost închise în ultimul deceniu, în special din cauza preţului chiriilor. Situaţia este gravă în Londra, unde mai bine de jumătate din cele 430 de săli de concerte şi-au închis porţile în ultimii 12 ani. Printre sălile închise se numără şi celebra Astoria, în 2009.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.