.

Lady Gaga a dezvăluit că a rămas gravidă la 19 ani, după un viol

Distribuie prietenilor tai!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lady Gaga a oferit noi detalii despre agresiunea sexuală a cărei victimă a fost la vârsta de 19 ani, în cadrul unui nou serial documentar despre sănătatea mintală, realizat de Oprah Winfrey şi prinţul Harry al Marii Britanii şi difuzat începând de vineri pe platforma Apple TV+, relatează The Guardian.

Cântăreaţa americană, care a mărturisit pentru prima dată în 2014 că a fost victima unei agresiuni sexuale în tinereţe, a declarat că a fost violată de un producător muzical care a lăsat-o însărcinată.

”Aveam 19 ani şi lucram în industrie, iar un producător mi-a spus: ‘Scoate-ţi hainele”’, a povestit ea.

”Am refuzat. Am plecat şi mi-a spus că o să-mi ardă toată muzica. Şi nu s-a oprit. Nu a încetat să mi-o ceară, iar eu am îngheţat şi… nici măcar nu pot să-mi amintesc”, a adăugat artista.

A fost abandonată după viol

”Persoana care m-a violat m-a abandonat însărcinată într-un colţ”, a declarat Lady Gaga.

Interesant:   Noile recorduri intrate în Guiness Book: Cel mai înalt adolescent și câinele cu cele mai lungi urechi

Ea nu a oferit numele producătorului şi a adăugat: ”Nu vreau să mai am vreodată de-a face cu acea persoană”.

Gaga a discutat pentru prima dată despre agresiunea sexuală suferită cu realizatorul radio Howard Stern, în 2014, adăugând că ”într-o vreme, eram doar o cochilie a propriei persoane”.

În 2015, ea a declarat: ”Nu am spus nimănui, cred că timp de şapte ani. Nu ştiam cum să accept acest lucru. Nu ştiam cum să nu mă învinovăţesc sau să cred că a fost din vina mea. Acest lucru a schimbat complet persoana care eram. Mi-a schimbat corpul, mi-a schimbat gândurile”.

Ea a mărturisit că în urma agresiunii a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.