.

La coafor, doar cu test COVID negativ

Distribuie prietenilor tai!

Dupa o caranatina de sase saptamani, in Austria s-au redeschis magazinele, scolile si saloanele de frumusete.

Dar austriecii nu pot merge la tuns, coafat ori alte operatiuni de infrumusetare decat daca au test COVID negativ. In mare parte, clientii spun ca e foarte bine ca testul negativ sa fie obligatoriu, pentru ca asa se simt in siguranta. Patronii insa sunt de parere ca multi oameni vor fi descurajati de cerinta testului, tinand cont ca e o complicatie in plus. In plus, patronii sunt nemultumiti ca, desi testul COVID e obligatoriu, nu au voie sa primeasca decat un anumit numar de clienti, ceea ce inseamna o reducere a incasarilor cu mai bine de 40 la suta. Asta in conditiile in care, timp de o luna si jumatate saloanele au fost inchise.

“Ce ar face politicienii daca ar fi in locul nostru?”

Proprietarii coaforurilor si saloanelor de infrumusetare spun ca politicienii care iau asemenea decizii sunt rupti de realitate si ca ei nu ar putea trai daca veniturile lor ar fi cu 40 la suta mai mici.

Interesant:   Haos pe glob! O pana informatica a paralizat omenirea

“Nu am voie decat la 40 la suta din capacitate. Nu stiu cum s-ar descurca altii sa primeasca doar 40 la suta din venit. Din pacate, asta e situatia. Poate se mai relaxeaza restrictiile si poate politicienii se gandesc mai mult si se intreaba ce ar face daca ar fi in locul nostru” – spunea Andreas Ehn, care are un salon in capitala Austriei, Viena.

Autoritatile sunt prudente de teama variantei sud-africane

Desi au redeschis magazine, scoli si coaforuri, autoritatile austriece recomanda prudenta maxima, tinand cont ca in provincia Tirol sunt peste 300 de cazuri de COVID cu varianta sud-africana, mai periculoasa si mai infectioasa. De altfel, guvernul a cerut oamenilor sa-si limiteze calatoriile spre si dinspre Tirol, tinand cont ca o raspandire a variantei sud-africane in toata tara ar fi un dezastru.

Manuela

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.