.

Klaus Iohannis : “PSD a produs cea mai paguboasa, cea mai dezastruoasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine!”

Distribuie prietenilor tai!

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL din Sud-Est si a lansat atacuri dure la adresa PSD si a echipei guvernamentale.

“Au facut legi care sa submineze justitia, administratia publica, jandarmeria, au sapat adanc la temelia democratiei si a statului de drept” – a spus Iohannis. Presedintele acuza PSD ca a compromis viitorul Romaniei si a blocat dezvoltarea tarii, practic in toate domeniile.

Dupa parerea lui Klaus Iohannis, PNL este acum cel mai important partid din Romania, tinand cont de rezultatul europarlamentarelor din 26 mai. Dar, a atras atentia presedintele, lupta nu este nici pe departe incheiata, iar aceasta lupta va fi castigata doar cand guvernarea va fi preluata de o majoritate cu valori autentic democratice, suta la suta dedicata construirii unui proiect pentru Romania.

Ludovic Orban vrea mai aproape de cetateni

Aflat alaturi de Klaus Iohannis, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus ca membrii partidului sau trebuie sa fie mai aproape de cetateni si trebuie sa le asculte problemele.

Interesant:   Alegeri europene din care lipseste ... europenismul

“Trebuie sa ne pregatim pentru guvernare si suntem pregatiti pentru guvernare. Trebuie sa facem lucrul acesta cu truda, onestie cu smerenie fata de cetatenii nostri, cu atentie la problemele fiecarei categorii sociale” – le-a atras atentia penelistilor veniti la Constanta. Orban le-a mai spus ca PNL nu trebuie sa cada in ispita de a lua decizii pe picior si “de a scoate din joben ordonante de urgenta peste ordonante de urgenta, fara niciun fel del de analiza” , asa cum a facut PSD.

Si PMP a fost pe Litoral

Partidul Miscarea Populara a organizat la Costinesti Scoala de Vara a Tineretului PMP, ocazie pentru presedintele formatiunii, Eugen Tomac, sa incerce sa-I mobilizeze pe tineri sa se implice mai mult in campania electorala pentru prezidentialele din 10 noiembrie.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat sâmbătă că jocurile pentru alegerile prezidenţiale nu sunt făcute, iar candidaţii celorlalte partide fug de dezbatere, care este un element de bază în democraţie.

“Jocurile nu sunt facute pentru alegerile prezidentiale, se incearca sa se lase acest sentiment, ca jocurile sunt facute” – a declarat Tomac. El crede ca atat presedintele Iohannis, cat si premierul Viorica Dancila – ambii aspiranti la fotoliul de la Cotroceni – se tem de candidatul PMP, Theodor Paleologu.

Interesant:   Alegeri europene din care lipseste ... europenismul

“Dancila spera ca va fi ajutata de Iohannis sa intre in turul doi, Barna spera ca va ajunge in turul doi, toti incearca sa ii pacaleasca intr-un fel sau altul pe romani fugind de ceea ce este esential in democratie, de dezbatere” le-a spus Tomac tinerilor PMP.

Manuela

foto facebook PNL

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.