.

Klaus Iohannis, noi declaratii la ora 12

Klaus Iohannis
Distribuie prietenilor tai!

Dupa ce aseara, imediat dupa inchiderea sectiilor de votare, Presedintele Klaus Iohannis a iesit la declaratii, iata ca astazi acesta se pregateste de noi declaratii, dupa ce PSD a pierdut oficial alegerile, reusind sa obtina un scor de doar 22.8%, alegeri pierdute in detrimentul Partidului National Liberal, care se apropie de 27%.

Mai mult, PSD a fost foarte aproape sa piarda si locul 2, fiind o diferenta foarte mica intre social-democrati si Alianta 2020 USR-PLUS. Aseara, Presedintele Klaus Iohannis a fost foarte acid la adresa partidului de la guvernare si la adresa liderului partidului, Liviu Dragnea.

Tot aseara, Klaus Iohannis a cerut demisia intregului Guvern, spunand ca “PSD trebuie sa plece!”. Drept replica, tot aseara, mai tarziu, in jurul orei 22, Liviu Dragnea a iesit la declaratii, vizibil afectat de rezultatul de la alegeri, si a anuntat ca PSD nu iese de la Guvernare, ba mai mult, le-a cerut membrilor Guvernului cat si prim-ministrului, Viorica Dancila, sa nu care cumva sa isi depuna mandatul, deoarece in opinia sa, acest rezultat nu reprezinta un capat de tara.

In aceste momente, Dragnea e atacat din toate partile. Dupa atacul dur al Presedintelui, imediat dupa anuntarea rezultatelor, importanti lideri care pana mai ieri ii erau prieteni au iesit la atac. Printre acestia se numara liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, Serban Nicolae, Robert Negoita, Liviu Plesoianu.

Mai mult, in urma cu putin timp, intre Codrin Stefanescu, apropiat de-al lui Dragnea si Robert Negoita, unul dintre contestatarii vehementi ai liderului PSD, s-a iscat un scandal monstru, in direct la Antena 3.

Incearca www.i-drpciv.ro pentru cele mai bune chestionare auto drpciv si pentru a lua permisul de conducere cu usurinta maxima.
Verifica DexOnline.Net - un dictionar de definitii care iti va imbogati vocabularul ori de cate ori ai nevoie.